Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
@Tcat Az aktív témák gomb nekem is nagyon hiányzik, gyakorlatilag szinte csak azt használtam. Nem e lehetne e visszatenni e?
A szmájlik atombénák lettek sajnos (A réghi hwsw fórum szmájlikészlete volt a legjobb amit eddig valaha láttam, ha valaki még emlékszik rá...)
Nekem a mobilos vezióban nincs meg a témaoldalak tetjén az oldalszámozás, csak az oldal alján.
Nincs "aktív témák" a kis zöld ponttal, így nem tudom, hogy mi az olvasott és mi az "új"...
Csak a saját nevedben beszélj!Sötét a háttér mint a jövőnk..
Én visszaváltottam fehérre.Csak a saját nevedben beszélj!
Fehérre visszaállítva nagy difi nincs. Már most kezdi megszokni a szemem.Persze sejtem, hogy nem így megy ez, de nem lehet esetleg a régi felületet is használni párhuzamosan? Nem akarom a munkátokat leszólni, de ez visszalépés szerintem
Hol lehet más színre váltani, mert nekem borzalmas ez a fekete-szürke?
nem lehet esetleg a régi felületet is használni párhuzamosan?
Lehet, hogy valakit az zavar, hogy a fórum nyitó oldala annyira szellős, hogy görgetni kell. Nagyon sok az "üres" hely. A régi nézet sokkal kompaktabb volt.Hogyne lehetne.
Pontosan cél volt, hogy ne csak az új dark theme legyen, mert nem facebook, meg Google ez, hogy eszed nem eszed letolják a torkodon.
Az oldal láblécében a bal oldali sarokban látszik egy olyan gomb, aminek most az a szövege, hogy "HTKA Dark" <-- katt rá és válasszátok a "HTKA Light" témát.
Az hogy most perpill a dark az alapértelmezett mindenkinek az szándékos. Lehet, hogy később a világos lesz az alapértelmezett és a sötét a választható, majd még kialakul.
Egy dolog maradt el, egy global értesítő megjelenítése a fórum oldalon, hogy miként lehet váltani ide-oda. Ezt kipakolom majd.
Be volt jelentve ebben a topicban. De már egy jó ideje várt dolog volt.Lehet szerencsésebb lett volna előre bejelenteni, hogy változások lesznek, mert így elsőre kibontva a karácsonyi meglepit, hidegzuhanyként ért bennünket , hogy semmit nem talál az ember meg nem értettük, hogy miért lett fekete minden először én is arra gondoltam, hogy meghekkeltél az oldalt.... Én visszaállítottam a régi színt, számomra sokkal informatívabb , átláthatóbb nem fárasztja úgy a szemet.Ilyen átalakításban nagyon sok munka van, gratulálunk és várjuk a végleges verziót. Igazából mi indokolta a változtatást?