Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindkét új styleban ugyan úgy hiányzik az a funkció, hogy ha bent vagy egy alfórum altopicjában, nem mutatja a teljes könyvtár címsávot,
Ami még nagyon hiányzik nekem, az az, hogy a Fórum kezdőoldalra lehessen egy mozdulattal eljutni
Ráadásul a kis ikon egy általános UI szerinti beállítasokat (potméterek) mutatnak
+1:A felugró smilesáv kitakarja a szerkesztőmezőt...
b; nem lehetne az topic alapító avatarja/neve helyett az utolsó hozzászóló nagyobb kiemelést kapjon, az kerüljön első helyre? Engem jobban érdekel, hogy egy-egy témához ki szólt hozzá, mint, hogy ki alapította.
app, ott van valami gubanc. Frissítve lett a light téma is az új fórumverzióhoz, de a témák és a hozzászólások számát nem lenne szabad egymás alá törnie. Azt majd még ki kell javítanom.
Én a sor elejére, nagyobb méretben, avatarral verzióra szavazok. Nekem az sokkal jobban szemre esik, gyorsabban áttekinthető és tematikusabb is, mert a fórumban is balra vannak a hozzászólók adatai. Na meg a korábbi verzsönben is úgy volt. Az, hogy ki hozta létre a topicot, az szerintem igazából nem is lényeges.Kapcsolódóan azon gondolkodtam, hogy:
- a topic listákban az egyes sorok elejére kell-e egyáltalán avatar
- korábban volt-e egyáltalán, vagy kikapcsoltam?
A fentiektől függetlenül a sorok végén az utolsó hozzászóló avatarját lehet nagyobbra méretezni. Meg éppenséggel lehet a sor elejére is rakni.
Én átváltottam a világosra, alig tudtam elolvasni a mobilomon a sötét verziótBe volt jelentve ebben a topicban. De már egy jó ideje várt dolog volt.
Nekem ez a sötét színvilág a vártnál jobban bejött. Szerencsére tényleg mindenki ki tudja választani.
Nemáár, gonosz vagy!Én még szeretném bővíteni az igénylistámat egy Szittya fordító modullal.
+1Korábban a HTKA főoldalán lehetett látni a legutóbbi hozzászólásokat. Ez nekem nagyon hiányzik.
Korábban a HTKA főoldalán lehetett látni a legutóbbi hozzászólásokat. Ez nekem nagyon hiányzik.
Jó lesz!Hát ööö..... Még szoknom kell.
Valahogy elegánsabb volt, amikor a szerkesztőmező alján megjelent a smile sor, majd abból onnantól bármikor be lehetett emelni kattintásra a kívánt smilet. Így meg mindig kattingatni kell, ha újra látni akarom a szerkesztő mezőt.OK, de kell, hogy nyitva legyen a hozzászólás írásának ideje alatt? Megnyitod, kiválasztod a smiley-t, majd a jobboldali X ikonra kattintva be tudod zárni. Vagy ha a mobil képernyőjén látszik még valami egyéb, akkor az oda bökés is ugyanúgy bezárja.
Én a sor elejére, nagyobb méretben, avatarral verzióra szavazok.
Mit kell tennem hogy a legfrissebb hsz-t lássam?
Nincs véletlen olyan beállítási lehetőség hogy egy topicban a hozzászólásokat fordított ídőrendi sorrendben ( legújabb, leg elöl) jelenítse meg?