Én még hozzácsapnék egy Maróth féle varázsgömböt isÉn még szeretném bővíteni az igénylistámat egy Szittya fordító modullal.![]()

Csinálni kellene neki egy hírszerző titulust ,csak aztán az elnevezés miatt nehogy a kelleténél nagyobb figyelem irányuljon a fórumra az illetékes hatóságok részéről@Terminator igazán megérdemelne valamilyen speciális státuszt. Címzetes Moderátor, vagy valami hasonló.

.Gyömbér Béla-díjat!!!!@Terminator igazán megérdemelne valamilyen speciális státuszt. Címzetes Moderátor, vagy valami hasonló.
Hülye vagyok. Követem az utasitást, de minden alkalommal sötét módban nyilik meg az oldal. Kezd hangulatom is sötét lenni. Mit tehetek?
.Igen. En is örülök neki. Köszönöm az alkotóknak.Látom visszajött a főoldalra az "Épp beszédtéma" funkció...
Köszönjük!
Éppen kisérletezem, hogy sör, palesz vagy vörösbor segit-e jobban ellene. Most már kezd a hangulatom javulni, viszont mozgâsi gondjaim kezdenek lenni.A sötét hangulat ellen ilyenkor érdemes a népi gyógymódok felé fordulni.

, de én hagytam volna a lightot defaultnak amíg nincs teljesen testreszabva.Éppen kisérletezem, hogy sör, palesz vagy vörösbor segit-e jobban ellene. Most már kezd a hangulatom javulni, viszont mozgâsi gondjaim kezdenek lenni.![]()
.Ha pedig ülsz akkor a mozgáskoordinációs problémákkal sem kell foglalkozni,csak arra kell ügyelni, hogy a kísérletek megkezdése előtt megfelelő mennyiségű"kedélyjavító" szert készítsen ki maga elé az ember,hogy ne kelljen kimenni utánpótlásért
.Én is köszönöm!Igen. En is örülök neki. Köszönöm az alkotóknak.

Esetleg az nem merült fel, hogy egy UI style legyen csak 2 féle színben?
a light theme egy kiforrott szép összeállítás, a dark ennek kellene a sötét árnyalatos tükörképe legyen, pillanatnyilag nem az, látszik, hogy a dark még egy WorkInProgress verzió
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..