Jogos felvetés.
Az ilyen notórius jajj még eszembe jutott / telóról pötyögöm / nem nézem át mit írtam, mint én, egyenes létszükséglet!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jogos felvetés.
Plane, amikor metron ulsz egy olyan orszagban, ahol keptelenek megoldani a foldalatti wifit (nem viccelek, NYC metron csak allomasokon van wifi, 4G meg ott sincs altalaban. Szoval ami vicc, az ez az orszag.)Az ilyen notórius jajj még eszembe jutott / telóról pötyögöm / nem nézem át mit írtam, mint én, egyenes létszükséglet!
Plane, amikor metron ulsz egy olyan orszagban, ahol keptelenek megoldani a foldalatti wifit (nem viccelek, NYC metron csak allomasokon van wifi, 4G meg ott sincs altalaban. Szoval ami vicc, az ez az orszag.)
Tavaly pld., többször is, mert ez egy neuralgikus folytonosan létező megoldatlan probléma, Van még egy ilyen: ha meggondoltad magad és mégsem akarsz postot írni, elküldés után az 5 perces javítási ablakban sem tudod törölni, hogy mégsem akartad te ezt. Ezért születnek az egy pontos bejegyzések, mert ha mindent kitörölsz nem engedi a javítást a motor. A legtöbben 10 perces javítási időablakot szeretnének. Én ehhez azt fűzném még hozzá, hogy az elküldött postot pedig 2 percen beleül TÖRÖLNI IS LEHESSEN. Miért a 2 perc ? Mert akkor ez nem nagyon ad lehetőséget még visszaélni vele, mivel túlságosan rövid ehhez az időablak.Tavaly vagy tavalyelőtt már fel volt vetve, de az ima nem hallgattatott meg.
Egyik oktatóm szerint az ottani metróban a magyar sim kártya jobban működik mint a kintiPlane, amikor metron ulsz egy olyan orszagban, ahol keptelenek megoldani a foldalatti wifit (nem viccelek, NYC metron csak allomasokon van wifi, 4G meg ott sincs altalaban. Szoval ami vicc, az ez az orszag.)
Ez max annyiban lehet igaz, hogy azzal roaming ment a 4 fobb szolgaltato között (mar csak 3), migg ittenivel nincs ilyesmi.Egyik oktatóm szerint az ottani metróban a magyar sim kártya jobban működik mint a kinti
Akik bejelentkezés nélkül olvassák a fórumot, azok vendégnek látszanak.
Felhívnám a figyelmet arra, hogy a listában "Vendég" szerepel, nem pedig "Robot: ..." - ahogyan a keresőrobotokat jelzi a fórum motor.
Mi ez???
Ötven évvel előttünk...Plane, amikor metron ulsz egy olyan orszagban, ahol keptelenek megoldani a foldalatti wifit (nem viccelek, NYC metron csak allomasokon van wifi, 4G meg ott sincs altalaban. Szoval ami vicc, az ez az orszag.)
Felhívnám a figyelmet arra, hogy a listában "Vendég" szerepel, nem pedig "Robot: ..." - ahogyan a keresőrobotokat jelzi a fórum motor.
Mi ez???
A robotok listázása megszűnt amióta új a fórum. Mié?Akik bejelentkezés nélkül olvassák a fórumot, azok vendégnek látszanak.
És az miért van hogy pár napja minden megnyitásnal be is kell jelentkeznem ha telefonról akarok htka-zni? Korábban automatikusan be voltam jelentkezve. A sok vendég szerintem ez lehet.Akik bejelentkezés nélkül olvassák a fórumot, azok vendégnek látszanak.
Akik bejelentkezés nélkül olvassák a fórumot, azok vendégnek látszanak.
A robotok listázása megszűnt amióta új a fórum. Mié?
Olyan emberek akik nincsenek beregisztrálvaMegpróbálom hülyebiztosan újra megkérdezni:
Tegnap azt láttam, hogy éjjel 2 órakor kb. 300 Vendég járt az oldalon.
Ezek nem keresőrobotok voltak, mert keresőrobotok is jártak tegnap éjjel az oldalon, de azokat "Robot: XXX"-nek nevezte a fórum motor, nem pedig "Vendég"-nek.
Tehát "Vendég"-ből járt 300 tegnap éjjel 2-kor az oldalon, akik nem keresőrobotok voltak.
Akkor kik voltak ők?
Jó, akkor megpróbálom még hülyebiztosabban megkérdezni.Olyan emberek akik nincsenek beregisztrálva
Mondjuk amerikában/ausztráliában/ázsiában élő magyarok, akik csak read only módban tolják.És 300-an olvasták éjszaka??? Ahányan kb. nappal? Kik ezek?