K
kamm
Guest
Es megint a primitiv ad hominem.Én is, és vagy vagyis tehát?
X millió forrással alátámasztva, minden egyes mondatot megindokolva. Vs kamm az nem úgy van segítsek lefordítani? Igaz magyarul se tud, csak makogni egy fán, de ez már igazán lényegtelen.
Lattam, @Tcat hogy tegnap mar takaritottad ennek a szerencsetlennek a szellemi "termeket" es utolag is koszonom. Remelem ertekelted, hogy szandekosan nem reagaltam ra tulzottan - de ezek a figurak nem adjak fel, lasd a mai provokacio-sorozatot... pedig mindossze nemzetkozi sajtoszemlere vetekedtem egy linkelt hazai cikkre valaszul. Semmi controversial, de ennyi eleg volt a helyi bullynak, hogy beinduljon.
(FYI amint irtam ott is, nem vagyunk egy szinten, igy nem izgat tulsagosan, de azert nagyon idoszeru lenne valamifele jelzeserteku uzenet szamara, valamiert nagyon liheg utanam, mashol is probalkozik.)
Szoval meddig muszaj toleralnom mosolyogva az ilyesfele muveletlen ill gorcsos bizonyitasi kenyszerben vergodo szerencsetleneknek a szemelyeskedeseit, kedves @Tcat - mindezt ugy, hogy hozza sem szoltam...?Tanulj már meg magyarul ha kérhetlek...
Utoljára: Az egy politikai családhoz tartozó kontinentális rendszerű lapok mily meglepő, az eseményeket ugyanúgy értelmezik. Tudod ez olyan mint amikor Biden beböföf valamit, és az onnantól a te véleményed.
Mit javasolsz megoldaskent? Szoljak vissza hasonlo stilusban (es akkor sirva megy majd hozzad?) Avagy ez van, quod licet Iovi, non licet bovi es turjem turelmesen? Tenyleg kivancsi vagyok.