Jobban és gyorsabban terjed mint a vírus! A hülyeség határtalan!@Mackensen
@Tcat
Diszkréten jelezném, hogy a hülyeségcunami kezd megint elindulni a Járványok, fertőzések topikban.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jobban és gyorsabban terjed mint a vírus! A hülyeség határtalan!@Mackensen
@Tcat
Diszkréten jelezném, hogy a hülyeségcunami kezd megint elindulni a Járványok, fertőzések topikban.
Amikor dolgozom szoktam sokat fórumozni már amikor tehetem és van időm 2 beteg közt! Olvasom ezeket az agymenéseket utána kimegyek egy COVID-os masszívan fulladós beteghez és ilyenkor elgondolkozom, hogy nyilván aki nincs benne ezeket nem látja! De, hogy s józan paraszti ész se érvényesül egyes embereknél az már döbbenetes! Takarítsátok azt a topikot!Jobban és gyorsabban terjed mint a vírus! A hülyeség határtalan!
@Mackensen
@Tcat
Mert már takaritva lett nem is olyan régen! De veszélyesebb volt mint a T-72 topik meg a biztpol magyarország topik együttvéve! És hozzáadnám + az UFO topikot is!Nem akarok közbeszólni, mert nem én nem vagyok túl aktív ott, de én csak mainstream cikkeket és hivatalos dokumentumokat látok odaát.
Megyek már olvasgatok kicsit a járványok topikban kíváncsi vagyok hátha egy új zombis film forgatókönyve körvonalazódik!Ne bàntsd a T-72 topikot! Annak az évszázados frusztràciók levezetésében vannak halhatatlan erdemei !
Nem értelek hiszen megmondták ez csak olyan erős mnt egy influenza....Amikor dolgozom szoktam sokat fórumozni már amikor tehetem és van időm 2 beteg közt! Olvasom ezeket az agymenéseket utána kimegyek egy COVID-os masszívan fulladós beteghez és ilyenkor elgondolkozom, hogy nyilván aki nincs benne ezeket nem látja! De, hogy s józan paraszti ész se érvényesül egyes embereknél az már döbbenetes! Takarítsátok azt a topikot!
Akihez én általában kimegyek már beszélni nem tud vagy csak szavakban mert annyira fullad! Hihetetelen számomra hogy egyesek 40-50% O2 szaturációval küzdenek ami konkrétan az élettel összeegyezhetetlen! Látni az arcokon a rémületet a halálfélelmet, hogy nem kapsz levegőt! Zúgatod az O2 2 kispalackról is és eredménytelen mert légző felület szinte 0!!! Elképesztő látvány, pedig a 16 évem alatt láttam egy pár fulladós beteget! Én szívesen beültetnék magam mellé egy 24 órás műszakra pár embert innen a fórumról is!Nem értelek hiszen megmondták ez csak olyan erős mnt egy influenza....
Amúgy abszolút nem értem a kormányt be kellene küldenie egy stábot egy covid (intenzív) osztályra és nem kellene mást tenniük mint bemutatni amit ott látnak megszólaltatva a betegeket és az ápolókat, orvosokat is, ezt követően minél többször kötelezően lejátszatni főműsoridőben az összes jelentősebb kereskedelmi adón valamint gőzerővel terjeszteni a netes médiában Social médiában pártállástól függetlenul.
Akkor kiderülne, hogy a király meztelenNem értelek hiszen megmondták ez csak olyan erős mnt egy influenza....
Amúgy abszolút nem értem a kormányt be kellene küldenie egy stábot egy covid (intenzív) osztályra és nem kellene mást tenniük mint bemutatni amit ott látnak megszólaltatva a betegeket és az ápolókat, orvosokat is, ezt követően minél többször kötelezően lejátszatni főműsoridőben az összes jelentősebb kereskedelmi adón valamint gőzerővel terjeszteni a netes médiában Social médiában pártállástól függetlenul.
Hasonló tapasztalataim vannak, igaz én vezényelt voltam SBO-n.Akihez én általában kimegyek már beszélni nem tud vagy csak szavakban mert annyira fullad! Hihetetelen számomra hogy egyesek 40-50% O2 szaturációval küzdenek ami konkrétan az élettel összeegyezhetetlen! Látni az arcokon a rémületet a halálfélelmet, hogy nem kapsz levegőt! Zúgatod az O2 2 kispalackról is és eredménytelen mert légző felület szinte 0!!! Elképesztő látvány, pedig a 16 évem alatt láttam egy pár fulladós beteget! Én szívesen beültetnék magam mellé egy 24 órás műszakra pár embert innen a fórumról is!
Tisztelettel kérdezem, hogy Rusvai Miklós és Szlávik János miért lett kicenzúrázva a topikból...???
Schiffer András tűpontos jogi elemzését még megértem, mivel igaza van, és ez kellemetlen. Alaptörvényünk és a 'jogunk' világosan fogalmaz!
..
/Egyébiránt nyilvánvaló, hogy valaminek az elhallgattatására irányuló dacos törekvés az az elhallgattatásra kárhoztatott álláspontot csak mégjobban kikeretezi. Ezt érdemes lehet szem előtt tartani./
"témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre."
En nem lattam egyiket sem, csak Schiffert ismerem amugy, o mit mondott...?Tisztelettel kérdezem, hogy Rusvai Miklós és Szlávik János miért lett kicenzúrázva a topikból...???
Schiffer András tűpontos jogi elemzését még megértem, mivel igaza van, és ez kellemetlen. Alaptörvényünk és a 'jogunk' világosan fogalmaz!
..
/Egyébiránt nyilvánvaló, hogy valaminek az elhallgattatására irányuló dacos törekvés az az elhallgattatásra kárhoztatott álláspontot csak mégjobban kikeretezi. Ezt érdemes lehet szem előtt tartani./
Diliház...Mi lesz itt a választàsok előtti hónapokban?
topiczárás, banhammer. mint minden választás előtt.Mi lesz itt a választàsok előtti hónapokban?
Mi lesz itt a választàsok előtti hónapokban?