Tényleg azt éreztem, hogy azok, akik értenek is hozzá, elfogyott az energiájuk a töménytelen marhaság spammelésének "semlegesítésében".
Igen, ez egyébként szerintem is abszolút érezhető volt már egy ideje. Mondjuk 1,5 év után nem is csodálom. Szerencsére nem csak szélmalomharcot vívtak, hiszen rengeteg visszaigazolást kaptak ennek megköszönésére.
Az is működhet, hogy @Tcat csak néhány embert tilt ki a topikból, vagy nem?
Igen, ez egy lehetőség.
-----
Az alábbi formában tudom elképzelni: a topic kapcsán deklarálva van, hogy az oldal üzemeltetőjének nem kedves az oltásellenes álláspont, illetve az egész köré fűzött összeesküvés elmélet. Ezekért a topicról letiltás jár. A téma más topicokba viteléért pedig ban.
Ami kicsit nyitott kérdés: a topic jelenlegi állapotának előidézéséért sokat tett 3-4 tagnak egyből meg kéne-e adni a topic letiltást, vagy sem. Mondjuk az elmúlt 1,5 év alatt elégszer hangoztatták azon elképzeléseiket ami szerintem egyértelműen ártalmas a járványhelyzet szempontjából, ez alapján járhat alapból.
Értelemszerűen én leszek a nácifaszistagyíkember meg billgéc / fájzer bérenc, de ezt vállalom...