Úgy értem, ha van 24 értesítésem, és ebből 12 áthelyezésről szól, akkor konstatálom, hogy volt némi rendrakás, de nem böngészem végig az egészet, csak az érdemi értesítéseket.De ma csak ezt az egy áthelyezést csináltam, ha jól emlékszem...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Úgy értem, ha van 24 értesítésem, és ebből 12 áthelyezésről szól, akkor konstatálom, hogy volt némi rendrakás, de nem böngészem végig az egészet, csak az érdemi értesítéseket.De ma csak ezt az egy áthelyezést csináltam, ha jól emlékszem...
Nézd molni, a fórum keresője 10 oldalnyi hozzászólást dob ki tőled az ostoba szóra.Azért nem.
Hol? Mármint azokra az esetekre gondolsz, amikor n+1 eset volt, amikor gumicicája lett akár Nobel díjasoknak egyes téma és lényegében még a tudományos módszereket sarokban vágták?
Vagy azokra a sötétzöldekre gondolsz, akinek a középiskolás matek és fizika is magas?
Vagy az energiaklub gittegyltre, mint "tudósok"?
Mondj egy ilyen "tudós csoportot".
Kikre gondolsz itt megint?
Sokszor leírod a tudós szót, de egyszer sem sikerült definiálnod ezeket.
Amúgy halkan kérdezem, hogy amikor mindig számokkal és modellekkel érvelek, akkor szerinted és mondjuk energetikában milyen "tudós" csoportokat szóltam le? Ha leszóltam, akkor simán azért, mert buta a modelljük vagy még a jelzős szerkezetük is.
Lásd, teljesen ok szélkerék lapátokat betolni a föld alá csak úgy földet rá. Ez "zöld".
De az, hogy soktíz vagy száz millió éves víz záró rétegbe, többszörös mérnöki gát mögé letenni hűtést nem igénylő bármilyen, akár csak kis radioaktivitású hulladékot, az fúj, fúj. Úgy, hogy néhány tonna és 100-1000 m3 nagyságrendről van szó, hogy közben a megtermelt áram lépétke meg 500 TWh+.
Amikor önjelölt "tudósok" - semmiféle műszaki végzettség nincs - kezdenek beszólni ilyen téren, az hol tudós...?
Amúgy különösen vicces ez a tudós szó mantrázása, mert az alábbi videó kb. leírja, hogy azon emeberek nagy része, aki belepofázik az energetikába kb. a beszólógató hülyegyerek szintjén van.
Ameddig a sokan magukat végtelenül okosnak gondolók ilyeneket mondanak.
Ebben semmi hiba nincs.
Ez én hibám, hogy ennyi ostoba ember van és ennyiszer posztolja ostobaságát vagy van betéve ostoba sötétzöldek tevékenysége?Nézd molni, a fórum keresője 10 oldalnyi hozzászólást dob ki tőled az ostoba szóra.
Kérdezd meg jurgent, hogy jeleztem é felé, amikor úgy véltem, hogy túltolta? Aztán fussunk neki mégegyszer.Ez én hibám, hogy ennyi ostoba ember van és ennyiszer posztolja ostobaságát vagy van betéve ostoba sötétzöldek tevékenysége?
Amúgy cuki, ahogy pl. jurgen mindenféle jelzőin, ami túlmegy az ostobán nem akadsz fent egyszer sem. Vagy bárki másnál.
Mondom kurva szánalmas, hogy csak nekem lehet stílusom, de valahogy egyből ez jön elő. Bármiféle érvelési próbálkozás helyett.
Ja, az legtöbbször nem megy.
Mi és hol volt goromba a fentiben?Képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell (többnyire) értelmes hozzászólásaidat leértékeld goromba, személyeskedő minősitésekkel. Nem mindig, de sokszor...
Várj pár percet a poszt elkűldése előtt.![]()
18-at. (Az első 10 oldal után még van 8 oldal régebbi találat.)Nézd molni, a fórum keresője 10 oldalnyi hozzászólást dob ki tőled az ostoba szóra.
Mi és hol volt goromba a fentiben?
Ha valaki pl. hit alapon kezeli a villanyautót tisztának, ökölszámokkal megmutatod, hogy hülyeség és ő tovább erősködik, akkor ostoba.
Ameddig nem mutatták meg neki, addig tudatlan. Csak aki számszerű bizonyíték és levezetés után alapján tagad valamit, az szerintem ostoba.
A magyar nyelv olyan szines, virágnyelven is le lehet valakit hülyézni.Persze, de ettől még nem kell a képébe is mondani, hogy ostoba.
Ahhoz vita intelligencia kell ! Sokszor én is keresem ezt az intelligenciát de én mocsárban szocializálódtam és az a mocsár még Mordorban(Borsod) is van . LOLPersze, de ettől még nem kell a képébe is mondani, hogy ostoba.
Akkor ezentúl csak föld alatt levő növény résznek hívom majd azt, aki megérdemli.A magyar nyelv olyan szines, virágnyelven is le lehet valakit hülyézni.
Àltalánossàgban beszéltem.Mi és hol volt goromba a fentiben?
Ha valaki pl. hit alapon kezeli a villanyautót tisztának, ökölszámokkal megmutatod, hogy hülyeség és ő tovább erősködik, akkor ostoba.
Ameddig nem mutatták meg neki, addig tudatlan. Csak aki számszerű bizonyíték és levezetés után alapján tagad valamit, az szerintem ostoba.
Miért ne lehetne? Nem eléggé Politikailag Korrekt?Persze, de ettől még nem kell a képébe is mondani, hogy ostoba.
Azért el ne ájuljatok önnön fontosságotoktól, csak mert szerintetek tök zoral le ostobázni valakit.
Ha annyira okosak, intelligensek, hiper-szuper-satobbik vagytok, hát ugorjátok át azt, ami szerintetek nem nektek szól.
De nagy a világ.....
Ha engem kérdeztek, akkor holnaptól lehet 0 toleranica és kivágni mindent, ami nem biztpol,de politika.
Emelett mi van COVID konteók, polidili a köbön.
Ha engem kérdeztek, akkor holnaptól lehet 0 toleranica és kivágni mindent, ami nem biztpol,de politika.
Fájdalmas naivitásra vall, ha azt hiszitek, hogy majd a ti kedveitekért bárki is majd megváltozik, mert miért is tenné? Ha nem sért fórum szabályzatot mindenki azt posztol és olyan stílusban ami neki tetszik, legyen szó nyílt kormánypropagandáról, vagy tizedszerre feltett ostoba kérdésről.
Pont ezért csinálj egy saját homokozót (ht. fórumot) ahol csak szalonképes embereket engedsz megszólalni.
Ha a tied jobb lesz mint ez - nálam ez azt jelenti hogy több érdekes ht. tartalom lesz benne - akkor én bizonyosan azt fogom látogatni.
hidd el, nem fogja...Ezt a kefír hülyeséget engedjük már el könyörgöm.
Ezért volna jó ha csinálnál egy olyan fórumot ahol meg van válogatva hogy kinek van hozzászólási joga.
Most, hogy talán vége a Boszorkány üldözésnek, szeretnék hangot adni azon véleményemnek, kicsit röhejes amit itt előadtok ezúttal molnival szemben.
Most is megteheted, senki sem gátol meg benne.Tisztán emlékszem, hogy 2010 környékén, azért reg-eltem, mert molni egy pötsch volt és el akartam küldeni a búsba.
Azóta erőteljesen megváltozott a véleményem róla, de attól a tény az tény.