Ottantól fogva, hogy a moderáció szintje az volt, hogy maradhat fent előadnak egyese, akkor bocsánat, de miért megint az én stílusommal van itt a baj?
Ha másnak szabad, akkor bocs, de nekem is lerepülhet akkor a ékszíj, amikor úgy személyeskedik egy nevesincs hülyegyerek, hogy se érvei se modellje ninncs.
Ez nem a témákról szól.
Arról, hogy egyesek jelzőkön túl semmit nem használtak, de csont nélkül lehülyéztek ÉS adták a nagy arcot mellé.
Nem egyszer. Menetrendszerűen. Bocs, akkor őket elküldöm őket, oda, ahová valók.
Ha majd az a moderáció szintje, hogy legfeljebb egy figyelmeztetés után repül az illető, akkor majd én is úgy fogok válaszolni minden személyeskedő hülyegyereknek, hogy ennek megfeleljen az. De ameddig ez maradhat, akkor miért is velem van a baj?
Főleg úgy, hogy én nem anonim vagyok jelen.
Rólam tudható, hogy ki vagyok és elég nagy merítése és bizonyítéka van annak, hogy mit tudok és mit nem.
Beüzemeltem a YT csatorna tagság támogatói felületét, ha valaki számára az a kényelmesebb. Ugyanazon támogatási szintek vannak, mint a Patreonon. Elvileg az ára is ugyanaz. (Az meg más kérdés, hogy ebből mennyit sápolnak le ezek...) Az Extrák azon keresztül is elérhetőek már.
forum.htka.hu
Nem a MOL-nál dolgozom. Nem értem, hogy mire célzol a többi résszel. arra, hogy annyira fényezed magad, ami már visszatetszést kelt.... Eskü, hogy itt mind elismerjük a páratlan melót, amit végzel a doksiddal, csak kicsit kisebb mellénnyel legyél már ;) És mégegyszer: tényleg full riszpekt a...
forum.htka.hu
A fejvakarás :D
forum.htka.hu
Nem a MOL-nál dolgozom. Nem értem, hogy mire célzol a többi résszel. arra, hogy annyira fényezed magad, ami már visszatetszést kelt.... Eskü, hogy itt mind elismerjük a páratlan melót, amit végzel a doksiddal, csak kicsit kisebb mellénnyel legyél már ;) És mégegyszer: tényleg full riszpekt a...
forum.htka.hu