Kiraktam az ukrán topic fejlécébe is, legyen ott is mindig szem előtt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha rámegyek a Friss olvasnivalók fülre, akkor ott is látható a szabályzat, sőt más topikokban is. Oda is ki akartad tenni?
Tiszta 2014 érzésem van. Oroszország támad, GrGly bannol.Oof, látom Avtomat kollégát már el is érte a friss banhammer
Spec Vele egész jól tudtam harcászkodni, de hát elmúlt....Oof, látom Avtomat kollégát már el is érte a friss banhammer
Moderátort nem lehetne ignore-ba tenni, még ha szerkesztőségi tag is? Nem kell mindegyiküknél ez a lehetőség, csak egynél, de annál nagyon.
No para, nem rád gondoltam.Khm... * idegesen markolássza a Banhammert *
Krokodilkocsi be van veresedve......Tiszta 2014 érzésem van. Oroszország támad, GrGly bannol.
Egyszerűbb, ha a saját kommentedre nyomsz egy moderátor értesítése gombot, és ott jelzed. Esetleg válaszolsz a saját kommentedre, és beidézed @Terminator -t (így). Neki van jogosultsága a kommentek áthelyezésére.Tisztelt Moderáció!
Hogy lehet átvinni?
Vagy kérem vigyék át a
A pénz világa
Kérdés: Nem tünt még fel, h az államháztartási adatok forrása maga a kormányzat? Önmaga szolgáltat adatot önmagáról. S ez az adat nyilvános és historikusan vissza követhető? A parlamenti zárszámadás mellékletet képezi majd…. Elolvastátok magát s cikket? A leadben is benne van: “A...forum.htka.huposztokat a belpol-topikba.A pénz világa
Néztem a videót, az eleje jó: FED megalapítása, adók stb. de kb. 1 óra után áttér a "kollektivizmus" és az "individualizmus" témákra, ahol természetesen jön a szokásos liberális duma, hogy a "kollektivizmus" milyen rossz, az "individualizmus" pedig milyen jó. Laduarage Valóban átmegy ebbe...forum.htka.hu
Jó helyen kérem itt, vagy máshol kellene?
Köszönöm!
Keresgéltem, de nem találtam. Van olyan topik ami a GPS-el és társaival foglalkozik?
Három betűs szavakkal a keresőmotor nem tudnak mit kezdeni.Pedig az a topik neve hogy GPS...
Fórumok > Stratégiai fegyverek és az űrhadviselés > Helymeghatározó, kém- és egyéb műholdak, űreszközök
Ez igaz, ha a hozzászólások között keresel. De ha bejelölöd hogy "Keresés csak a címekben", akkor kiadja a GPS topikot találatnak. Így a legegyszerűbb topikot keresni.Három betűs szavakkal a keresőmotor nem tudnak mit kezdeni.
Hogy off topik legyek:
@Tcat a kereső új optimalizáló mechanizmust kapott, vagy elállítottam valamit? Mert eddig időrendben hozta a találatokat, most meg össze vissza.