Hát eljött a pillanat.
A továbbiakban a HTKA oldalán haditechnikai cikkek nem jelennek meg tőlem.
Kész. Vége. Sajnálom, hogy így ért véget a történet.
Évekkel ezelőtt szóltam mi lesz, ha a moderáció olyan, lágy és következetlen, szelektív és teret engedett mindannak, aminek...
És - micsoda meglepetés - az fórum szépen beleállt a földbe.
A szimulátor történelem széria még ki fog menni itt, mert itt kezdtem el és azért legyen meg itt.
Azt sanszosan felrakom a blog.hu felületemre, hogy ott is meg legyen.
A fórumon jelen leszek, de egyre csökkenő jelenléttel és szanszosan csak urbanisztika és egyéb topikokon, mert itt már semmi nincs abból, ami HTKA eredti szellemisége volt.
A Militavia topikjába a híreket kirakom és a videókat a topikba, ahova tartozik, de ennyi.
HTKA.hu, élt 2021-ig.
Úgy kb.
Sztem az van, hogy a fórum népszerű lett. Sok új nick van, sokkal pörgősebb mint régen. Nem 1 kis szűk klikk írogat és igen az újak többsége érdeklődő, nem szakértő. Ha úgy tetszik hígult a színvonal, de messze nem egy facebook vagy totalcar szint. Magam is érdeklődő vagyok, kb. 3 éve bújom aktívan a haditechnika témákat. Azért néha sikerült pár erdekességet betennem.
Az újak többsége nem azt a politikai, ideológiai szimpátiát képviseli, mint te. Ezt te kicsit nehezen viseled. De igazából nem a haditech topikokat szemetelik össze, hanem a biztpolt, belpolt. Te odamész veszekedni és csodálkozol, hogy kisebbségi álláspontod van. ( múlt vasárnap láthattad ez a többség) Hidd el nekem is nehezemre esik az orosz seggnyalást olvasni, ezért csak nagyon ritkán nézek be az ukrán topikba.
Szal, ha nem mész katasztrófatúristának a biztpol., belpol topikokba olvasni, akkor nem kell szörnyülködnöd. (de te mész és nerezel izomból)
Mástól ne várd el, hogy azt írja, amit te gondolsz. Az meg, hogy inkább az egészet töröltetnéd, mert veled ellentétes vélemények jelennek meg, háát, maradjunk abba ciki.
Ha vki a haditechnika fórumokban szörföl, ott nincs NER propi meg vajdázás. Ha van, azt hamar törlik, vagy áthelyezik. Ez a hópehely effektus, hogy más emberek velünk ellentétes véleményét képtelenek vagyunk elviselni és tiltani akarjuk, ez sztem röhejes. Írtsák a modik a politikát a haditechnika topikokból, de a többiben helye lehet. That"s all!