Hát nekem spec egyik sem.Az egész háború nekünk csak karunkra vanNa de kinek mi számít jó híreknek, egyeseknek az, hogy ha azt látják ,hogy az orosz T-72B3-k már Lviv felé tartanak, mások számára az ha az ukrán T-64-k már Moszkva alatt vannak....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát nekem spec egyik sem.Az egész háború nekünk csak karunkra vanNa de kinek mi számít jó híreknek, egyeseknek az, hogy ha azt látják ,hogy az orosz T-72B3-k már Lviv felé tartanak, mások számára az ha az ukrán T-64-k már Moszkva alatt vannak....
Ebben teljesen egyetértek veled...Hát nekem spec egyik sem.Az egész háború nekünk csak karunkra van
Sajnos ez sem tartja kint őket.Mindenesetre most a reCaptcha helyett beállítottam 2 db egyszerű, magyar nyelvű kérdést. Ezzel remélhetőleg keményebb dolguk lesz Értelemszerűen olyan kérdések, hogy teljesen egyértelmű a helyes válasz, mert ez máshogy nem működőképes. Illetve így nem fogja meg azokat akiknek ugyan nem anyanyelvük a magyar, de beszélik annyira hogy amúgy tudnának a fórumra írni. Meg persze magyar billentyűzet sem kell, mert ékezet nélküli verzióban is átmegy a jó válasz.
"Elmebajunk mentorai vagyunk." -GrGLyKéne ilyen egy hétre ignore gomb. Amikor két amúgy értelmes tag összevitatkozik, ki lehetne zárni az elmebajt, és nem zavarna a topik témájának a követése közben.
Megnyitod a képet egy külön lapon, a linkjét bemásolod itt a szövegdoboz fejléceben található képikon megnyomására megnyiló sorba, leokézod oszt ámen.Hello, egy egyszerű kérdesem lenne hát ha valaki megszán, miként tudok úgy képet betenni a gugli keresőből, hogy a kép jelenjen meg ne az elérési út? Tenksz.
Köszííí!!!!!Megnyitod a képet egy külön lapon, a linkjét bemásolod itt a szövegdoboz fejléceben található képikon megnyomására megnyiló sorba, leokézod oszt ámen.
Kim gyorsabb volt.Köszííí!!!!!
Töltse olvasással.Nem kellene itt a fórumon egy olyan topikot nyitni, ahol csak az un. "Döntéshozók" számára szánt információk, javaslatok kerülnének? Persze csak az oldal tulajdonosai/moderátorai kezelhetnék. Olyan szereágazó és negysebességű ugyanis az itteni infocunami, hogy aki nem tölt olvasással napi 3-4 órát, az reménytelenül lemarad.
Én már annak is örülnék, ha valaki leírja, hogy ezek a bigyók mit jelentenek és mikor érdemes kitenni őket egy szövegben!Volna egy olyan észrevételem, hogy a like-oknál kellene egy olyan ami így hangzik: "helyes meglátás", "értékes hír" vagy valami hasonló mert sokszor mondjuk egy egyértelműen halálesettel járó támadásról készült videót vagy fotót valaki jó észrevételekkel kommentálva közzétesz, azt elég kellemetlen lájkolni.
Más halálát vagy szenvedését lájkolni gusztustalan bármilyen kontextusban.
Ugyanakkor a hozzá fűzött kiegészítés lehet egy értékes gondolat amit az ember szívesen értékelne egy like-al.
Ráadásul az egész kicsit félrevezető is, hisz elmosódik a határ, hogy most valaki a közzétett tartalmat lájkolja vagy a tartalom megszerzését, megosztását esetleg a kiegészítő információkat vagy észrevételeket.
Sok esetben láttam is, hogy sokan magyarázkodni kényszerültek utólag, hogy ki mire értette azt amit visszajelzett like-al vagy egyéb emojival,
Ez @formosa1 nevetőseivel még sosem fordult elő.Sok esetben láttam is, hogy sokan magyarázkodni kényszerültek utólag, hogy ki mire értette azt amit visszajelzett like-al vagy egyéb emojival,
Szóval te Sztívön Szegáll vagy igazából és ezért nem tudsz mit kezdeni a hangulatok képi ábrázolásával.Én már annak is örülnék, ha valaki leírja, hogy ezek a bigyók mit jelentenek és mikor érdemes kitenni őket egy szövegben!
Én a hűhát használom erre a problémára. Mondjuk tényleg jobb híján.Volna egy olyan észrevételem, hogy a like-oknál kellene egy olyan ami így hangzik: "helyes meglátás", "értékes hír" vagy valami hasonló mert sokszor mondjuk egy egyértelműen halálesettel járó támadásról készült videót vagy fotót valaki jó észrevételekkel kommentálva közzétesz, azt elég kellemetlen lájkolni.
Más halálát vagy szenvedését lájkolni gusztustalan bármilyen kontextusban.
Ugyanakkor a hozzá fűzött kiegészítés lehet egy értékes gondolat amit az ember szívesen értékelne egy like-al.
Ráadásul az egész kicsit félrevezető is, hisz elmosódik a határ, hogy most valaki a közzétett tartalmat lájkolja vagy a tartalom megszerzését, megosztását esetleg a kiegészítő információkat vagy észrevételeket.
Sok esetben láttam is, hogy sokan magyarázkodni kényszerültek utólag, hogy ki mire értette azt amit visszajelzett like-al vagy egyéb emojival,