Nem tudom milyen hentai ez, de érdekel军事技术圆桌会议
Szerencsére túlságosan is gerinces vagyok az ilyenekhezGondolom nem 3/3-as vagy?!
Elképesztő, hogy mennyi időd van....![]()
Nekem csak azt mondjátok meg ép ki áll győzelemre,...a többi nem izgat.Nézz szét az ukrán topikban, hogy milyen gyorsasággal születnek az új beszólások.
Mintha lenne pár főállású fórumozó.
Patthelyzet...Nekem csak azt mondjátok meg ép ki áll győzelemre,...a többi nem izgat.![]()
Egyébként a "hangulatkeltés"-re tud valaki egy definíciót adni?
Az hogy néz ki?
Már a kérdéssel is feszegeted a határokat.Egyébként a "hangulatkeltés"-re tud valaki egy definíciót adni?
Az hogy néz ki?
ha elrontod valakinek a hangulatát...Egyébként a "hangulatkeltés"-re tud valaki egy definíciót adni?
Az hogy néz ki?
Az a hangulatrontás!ha elrontod valakinek a hangulatát...![]()
Már a kérdéssel is hangulatot képzést..Egyébként a "hangulatkeltés"-re tud valaki egy definíciót adni?
Az hogy néz ki?
Ha meg reggel idő előtt keltem az asszonyt az a hangulatkeltés!
Nem érdemes az oroszlán bajszát húzgálni!Ami csúnya önmegtartóztatásba torkollhat,ha nem kellő tapintattal,vagy fedősztorival teszed.
![]()
Valahol az új felhasználók listája elérhető? Csak, hogy tudjam kiket kell ignore-ra tenni, mert meg-meglendül egy egy topik a frissen regelt provokátoroktól néha, de ha gondosan ignorálok, akkor nem kell annyi felesleges zajt olvasnom.
Egyébként a "hangulatkeltés"-re tud valaki egy definíciót adni?
Az hogy néz ki?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..