32 videó, nem is néztem visszább a legutóbbi dömpingnél. 4 reakció. Gondolom ez a van akinek tetszik. Le nem tudod szűrni a tapasztalást, hogy az öncélon kívül ez nem jelent semmit. Mintha valaki a Leopard 2-höz való hozzászólásait és tudását azzal kívánná kifejezni, hogy naponta telebassza képekkel róla a szaktopikot. Mit akartál mondani ezzel a sok videóval? Akartál bármit is a jelenléten és az elismerésvágyon kívül mondani anélkül, hogy magad a videómegosztás technikai jellegű kétkattintásos tudásán kívül hozzátettél volna? Egyszerűsödjünk le? Videó-ellenvideó kommunikációra?Azt nem ertem, hogy ha valami nem tetszik, akkor miert nem tudod szo nelkul hagyni vagy feltenni olyan dolgokat, amikkel te szimpatizalsz? Akkor lehetne csak vitatkozni, ha lennenek ellentetes elkepzelesek, ervek, tenyek, stb... De, ha magat a vitaanyag feltetelet akarod megtiltani, az mar ne haragudj meg, mindennek az alja....A hozzaszolasodnak sem volt semmilyen tortenelemmel kapcsolatos tartalma... En a valo eletben ilyen emberekkel nem talalkozom, nem beszelek, mert mas tarsasagban forgok, azert jarok ide, hogy lassam, milyen az a tarsasag, ami kivul van az en sajat komfort zonamon, de calosagos velemennyel birnak.... Hat, abszolut nem tetszik a hozzaallasod. Ha meg nem akarod latni a " szemeteimet", tegyel ignorra. Egy percig sem fogom banni es ezt ajanlom az osszes elvbaratodnak is... Remelem erted, amit irtam?
A nemzeti elköteleződés úgy tűnik számodra valamiféle negatívummal bír. Nemzetidegen vagy nemzetellenes a TE elköteleződésed? A nemzeti elköteleződés(bármit is takarjon ez nálad) vajon egyet kell jelentsen azzal, hogy bizonyosan minden billentyű előtt szemöldökeresszel és 60-as IQ-val bíró előemberek kell, hogy üljenek, akiknek az MTA 'áldásos' munkásságával megmutatod a tutit? Szarok a komfortzónádra, normális embernek ha nem tetszik valami, azt nem szó nélkül hagyja, hanem jelzi. Hogy merészeled azt várni, hogy kussolok a nyomorék önimádásod miatt?