Szóval akkor hangulatkeltésért két hónap tiltás.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szóval akkor hangulatkeltésért két hónap tiltás.
Hahh! Mondja ezt az, akinek még az avatarja is a hangulatjel. Ügyes!Szóval akkor hangulatkeltésért két hónap tiltás.
Ahhoz legalább három egymást követő különböző ikon kell......Szóval akkor hangulatkeltésért két hónap tiltás.
Nekem telón Safari-val működik, de laptopon Firefox-szal már nem és ugyan az van, mint PH kollégánál.Hmm, nálam nem jelentkezett mobilon és desktopon sem akármennyi smiley-t pakolásztam kattintással az aktuális sor végére.
Melyik böngésző + melyik fórum theme. A sötét?
de laptopon Firefox-szal már nem és ugyan az van, mint PH kollégánál.
Ha az segít, akkor ez egy korábbi beavatkozás után jött elő. Én úgy emlékszem talán erről volt is már szó, de most nem találom...Hmm, Firefox alatt tényleg az általatok írt módon "működik": 2. smiley-t új sorba töri és nem lehet a smiley-k végére állni. (Sötét theme, szóval ehhez nincs köze úgy tűnik.)
Hasonló célból már létre lett hozva a [HUN] Használt eszközök beszerzése és/vagy felújítása, átalakítása topik. Ide szoktam áthelyezni ha valamelyik másik topikban beindul a nagy ötletelés. De a magyar T-72 és "nemzetközi" T-72 topik szinte csak erről szól, így onnan már nincs értelme áthelyezni.Nyithatnánk egy T72 upgrade topikot,a rovarcsapda körül döngicsélő hullajelölt döglegyeknek,hogy ne túrják szétfele a szaktopikot,és ne.ott büdösödjön az égett tetemük,ahogy próbálkoznak a villámok között átrepülni.
Igen!Akkor most @Xpert-ből @Aladeen lett belőled?
Oszt' kend mér' @Aladeen ha egyszer @xpert volt?!Azért jól esett volna, ha Eurosatory után mond valami "biztatót"!
@Phoenix mondta, hogy baromi nehéz mostanság időpontot egyeztetni vele egy podcasthoz...
Kicsit tartok tőle, hogy az új felállásban (poziciójában) már nem lesz annyira nyitott és beszédes mint eddig, pedig a szereplései szerintem jót tettek a haderőfejlesztés megítélésének...
Mert az volt a generalis a Dictatorban, aki az account-fenykepen van... (meg szerencse, hogy nem Brunot valasztotta Sacha Baron Cohen karakterei kozul. )Oszt' kend mér' @Aladeen ha egyszer @xpert volt?!
Lényegében felesleges, a neved mellett a "vekker" továbbra is mutatja az eredetitPár hétig ott hagyom az aláírásomban, hogy korábban Xpert néven toltam...
Jobban illik a profil képemhez!Oszt' kend mér' @Aladeen ha egyszer @xpert volt?!
Szolgálati közlemény. Hpasp kérésére a cikkeit törölni fogom az ő kérésére, még a héten megcsinálom.
A további elérhetőségük valószínűleg a blog.hu-s felülete lesz a militavia csatornának.
Szerintem beleférnek az eddigi témákba, hiszen funkció szerint javarészt emberes technikákat helyettesítenek (kivéve talán a kamikaze-t, báááár....) De ha úgy érzed, hogy nagyon speciális megközelítés kell, akkor hajrá.Az ukrajnai fegyveres konfliktust és a mostanában aktívan működő háborúkat elemezve kérdezném a nagyérdeműt, hogy érdemes lenne-e egy speciális drón hadviselés-harcászat topic-t létrehozni, mennyire lenne létjogosultsága?