Visszajelzések és javaslatok

Egy szerkesztőtől kérnék segítséget:

A Battalion Combat Series topicot túl szűkre vettem. A nevezett rendszer mellett más offline hadtörténeti/stratégiai játékokat is szeretnék bemutatni. Mit tartanátok célszerűbbnek, átnevezni mondjuk Stratégiai játékokra a topicot, vagy nem is erőltetni a külön témát és betolni az egészet a Számítógépes játékok* alá?

*Mivel az érdeklődők körében valószínűleg elég sok átfedés lenne.
Átneveztem a topikot "Battalion Combat Series és más offline hadtörténeti/stratégiai játékok"-ra. Így jó lesz?

• Tetszik
Reactions: endre
@Tcat
Önkéntesen kérem kitiltásomat a 'csajok' topicból. :(
Indokolás: nem tangáseggesmelles képet raktam be. :hadonaszos:
ps: az jobb, ha a többi topicban 'terjesztem a propot' tangáseggesmelles képekkel? :cool:

• Vicces
Reactions: enzo
@Tcat
Önkéntesen kérem kitiltásomat a 'csajok' topicból. :(
ps: az jobb, ha a többi topicban 'terjesztem a propot' tangáseggesmelles képekkel? :cool:
Határozottan!
A tangássegges képre még a moderátorok szíve is meglágyul (mondom ezt úgy, hogy még nem néztem meg a csajok topikos tevékenységedet)! :D

Mé? Csaj? Az. Akkó? o_O:)
A csaj az tök rembe van, főleg ha tutira nincs töke. Jöhet.
Nekem sincs kedvem - már még ott is - ukrán vs orosz csajok "tangáseggesmelles" képeivel vivott küzdelem kellős közepébe kattintani naponta, mert ugyan ami szép az szép, de már teljesen ki van a tököm az általános háborús propitól,...legalább a "tangáseggesmelles" topik legyen szent!

Vágom a fát hűvös halomba,
fényesül a görcse sikongva,
zúzmara hull szárnyas hajamra,
csiklándani benyúl nyakamba -
bársonyon futnak perceim.

Fönn, fönn a fagy baltája villog,
szikrádzik föld, ég, szem, a homlok,
hajnal suhint, forgács-fény röppen -
amott is vág egy s dörmög közben:
tövit töröm s a gallya jut.

- Ejh, döntsd a tőkét, ne siránkozz,
ne szisszenj minden kis szilánkhoz!