Sokat javithatna a hangnemben, ha 3 ban után a 4. a forumról való kizárást vonná maga után.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem egészen értem...ittennék most a Magyar Biztpol lett a Belpol? Mert ugye azt írtátok, hogy a Belpol is ukrán mocsár lett.Betíltották a Belpolt? Vagy csak átjött mindenki ide? Vagy 2 mocsár lett?
![]()
Plusz térdig érő hóesésben ne kaszáljunk Magyarországon mosatlan zsíroskenyeret, mert mindőke bren mityimutty...Akkor most, hány éves a kapitány?
![]()
Plusz térdig érő hóesésben ne kaszáljunk Magyarországon mosatlan zsíroskenyeret, mert mindőke bren mityimutty...
Csak egy mocsár van, de pssszt..... a mocsári robotdémonok ezt nem tudják! Van, akinek a "bel" az "bizt".... Valahol a mocsarak igenis kapcsolódnak. Az őserdei üntyümpüntyümök, a mocsári robotdémonok és a mélytengeri szarokráják dagonyálják a löttyöt![]()
![]()
![]()
De ne máááá...há haver vok, csak nem Fideszes, se nem BallibAkkor én ünnepélyesen el határolódnók tőletek,mielőtt veletek együtt bannolnak ki a csába.
![]()
Erre csak kedvenc mérnökünk tudja a választ.Akkor most, hány éves a kapitány?
![]()
Na most én hisztikézek egyet. Kérek egy antimolni bannt, azaz a letiltásomat a technikai topikokról, csak a kibaszott pocsolyába fogok írni faszságokat!
Elég volt abból, hogy leírok valamit, de az sajnos túl egyértelműre sikerül, ezért magyaráznom kell a saját hozzászólásomat hozzászólásokban, hogy visszatérjünk ugyanoda, mert a hozzászólás magyarázó hozzászólásomat is meg kell magyaráznom egy hozzászólással, hogy azt gondoltam-e amit gondoltam, setleg arra gondoltam-e amit odaírtam, hiszen a történeti előzményei a nézőpontomnak nincsenek, újbuta vagyok abban amit eddig csináltam. Tele van a faszom.Mi történt?![]()
Számolj tizig. Az a szakemberek szerint segít.Na most én hisztikézek egyet. Kérek egy antimolni bannt, azaz a letiltásomat a technikai topikokról, csak a kibaszott pocsolyába fogok írni faszságokat!
Az úgy volt valahogy, hogy...a Magyar Biztpol lett a Belpol?
Ahogy elkezdtem olvasni, Bujtor István is elkezdte szinkronizálniAz úgy volt valahogy, hogy...
- Hello! Szép belpoltopic, igaz?
- De milyen szép!
- Méghogy belpol topic? Egy nagy vécecsésze.
- Az úr azt mondja, hogy vécécsésze.
- Annak jó a hasonlat.
- A mai vécécsészék az ipar remekművei, amit sajnos a topicról nem lehet elmondani.
- Lehet, hogy remekművek, de hol marad az élvezet, amit a természet parancsának engedelmeskedve érzünk napnyugtakor mondjuk a patakparton?
- Nézd változnak az idők. Nekem semmi bajom a mai vécécsészékkel.
- Hát önnek Uram?
- A wc-kel semmi....
Mondtál valamit csücsörikém?Az úgy volt valahogy, hogy...
- Hello! Szép belpoltopic, igaz?
- De milyen szép!
- Méghogy belpol topic? Egy nagy vécecsésze.
- Az úr azt mondja, hogy vécécsésze.
- Annak jó a hasonlat.
- A mai vécécsészék az ipar remekművei, amit sajnos a topicról nem lehet elmondani.
- Lehet, hogy remekművek, de hol marad az élvezet, amit a természet parancsának engedelmeskedve érzünk napnyugtakor mondjuk a patakparton?
- Nézd változnak az idők. Nekem semmi bajom a mai vécécsészékkel.
- Hát önnek Uram?
- A wc-kel semmi....
Ne szennyezd a környezetemetMondtál valamit csücsörikém?![]()
![]()
Vagy fél 11-ig.Számolj tizig. Az a szakemberek szerint segít.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..