nekem aztán nem, csak azt hittem lockolva van, de most láttam, hogy tegnap este volt hsz.Hiányzik egy kis dagonya?![]()
nekem aztán nem, csak azt hittem lockolva van, de most láttam, hogy tegnap este volt hsz.Hiányzik egy kis dagonya?![]()
Áthelyeznek oda hozzászólásokat szerintemnekem aztán nem, csak azt hittem lockolva van, de most láttam, hogy tegnap este volt hsz.
... lehet "karbantartás" zajlik...?A privát üzenetekről a rendszer nem küld email értesítést.

A privát üzenetekről a rendszer nem küld email értesítést.
Ha nem, akkor meg valami miatt így érzékelte. Most leszedtelek a listáról, elvileg mostantól kapod ismét.A buta Yahoo csinálta ezt, kiszedtem utána és inboxba tettem vissza. Azóta nem jött, akkor már érthető, hogy miért. Köszi.A levélküldésre használt rendszer naplója szerint azért nem kapsz emailt, mert november 1-én este spam-nek jelölted az egyik email értesítőt. Ezt tiszteletben tartja és emiatt ki sem küldi neked az emaileketHa nem, akkor meg valami miatt így érzékelte. Most leszedtelek a listáról, elvileg mostantól kapod ismét.
B-17 topik...Hova tűntek a hétvégi légibemutatós baleset postjai?
https://forum.htka.hu/threads/brimstone-mbda.491/Ezt se találom
Brimstone ?
@Pogány szerint csak olvas...Tudja valaki mi lett @LMzek 2.0 -el? Hónapok óta inaktív!
Mert elveszett! Voltak agymenései néha de voktak jó meglátásai is! Na mind1@Pogány szerint csak olvas...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..