Visszajelzések és javaslatok

Nah, akkor sorban...

Itt a modi HSZ-t a rendszer nem engedi beidézni. Mindeni másét igen.
11 004-es hsz szellemében, akkor ezt nem értem, hogy miért is van itt és ő miért nem kapott bant?
Ez is atomháborúval álmodozás.

elmélkedés azon, hogy egy atomcsapás technikailag miként is történne és egy adott verziónak lenne-e valós hatása VS. "atomot nekik, pusztuljanak!!!44!! Mert orosz. Mert ukrán. Mert jenki. Mert csak."

Nem ugyanaz. Aki bant kapott, az az utóbbi miatt kapta.

elmélkedés azon, hogy agy atomcsapás technikailag miként is történne és egy adott verziónak lenne-e valós hatása VS. "atomot nekik, pusztuljanak!!!44!! Mert orosz. Mert ukrán. Mert jenki. Mert csak."

Nem ugyanaz. Aki bant kapott, az az utóbbi miatt kapta.
Nem kedvelem én sem a stigmázást, de ez most kivételesen tényleg nem a pusztulós volt sztem
Na most jott el az ideje az atommal fenyegetozesnek.

latex-2.jpg

Nektek is találtam valamit, amit viselhettek, illik hozzátok az elmúlt 8-9-hónap itteni "előrejelzései, és valójában történtek alapján. ;)

Szilikonzsírt is vegyetek hozzá néhány tubussal, még sokáig kell viselnetek, fel ne törjön az ínyetek. ;)
Azért ez már egy kicsit sok. Lehet egymással csipkelődni, de a tag csak trollkodni és fröcsögni jár ide a fórumra napok óta.

Ha anyázni lehet, akkor ezt is.
Oké, de a srác csak ezért jött vissza. Sokan túllőnek a célon, igazad van, de azért alpáriságban ez túlmutat még a renitens tagokon is. Meg azért sokan hoznak tartalmat, vagy legalább önálló gondolatot a fórumra, még ha a stílusuk megkérdőjelezhető is, de neki szerintem ez sem sikerült.

Benne van az idézett posztban:

kollektívan leneonácizta a fórumközösséget
leneonácizta a HTKA-t is, mint médiát és szerinte propagáljuk ezeket az ordas eszméket
szerinte az itt kommentelők nem is magyarok
szerinte a HTKA vezetősége se magyar, hanem Oroszországban képzett propagandisták

Szerintem ez így masszívan elég arra, hogy kitessékeljem.

Gondolom lézer és energia-fegyveres topic is van valahol, csak szokás szt én nem találom (?)

Na és ami lézeres meg energiás is? :/

Gondolom lézer és energia-fegyveres topic is van valahol, csak szokás szt én nem találom (?)
Jobb felső sarokban a Keresés gombra kell kattintani, majd beírni hogy mit keresel, kipipálni hogy "Keresés csak a címekben" és az Enter-t megnyomni.

Találatként ilyenek lesznek:

Hajókra telepített lézer fegyverek

Repülőgép fedélzeti lézer fegyverek

Irányított energiájú fegyverek (elektromágneses impulzus, mikrohullám, HPEM, EMP..)

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán