Próbálok csak olyat ami előtte nem volt még. De a folyamat elvész a sok ide-oda komment közt....Főleg orosz oldalakat nézek és linkelek...Nekem nagyon jó az igy.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Próbálok csak olyat ami előtte nem volt még. De a folyamat elvész a sok ide-oda komment közt....Főleg orosz oldalakat nézek és linkelek...Nekem nagyon jó az igy.
Rakd be, én is olvasom.Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.
(csak mert ebben a topikban téma MG)
Sehol, ezt MG és kis csapata tervezte és bolti pólóra nyomták utólag. Mindkét oldala tele van velünk ))Ilyen pólót hol lehet rendelni?
Sehol, ezt MG és kis csapata tervezte és bolti pólóra nyomták utólag. Mindkét oldala tele van velünk ))
A likeokba bele számítanak a smileyk is?
Ha nem, akkor lehetne egy smileymérő is a hozzászólások darabszáma alatt vhol?
Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.
Szerintem a túl hosszú, rá adasul látványosan egyoldalú üzenetfolyamot senki nem olvassa végig.
Hamis igazságérzetét kelt, amikor ugyanarról a hírről számtalan, de látványosan propaganda célú tájékoztatást lát az ember, egy időben egy helyen.
Sokan ezért csalódnak, és kezdenek el őrjöngeni, ha kiderül, hogy más a valóság.
Hamis illúziót kelt a hírek ilyen egyoldalú és terjedelmes sulykolása.
Amúgy tisztelet a szorgalmas munkád iránt, ne sértődj meg.
Tudsz válogatni a linkek közül... Persze, egyoldalú. Nem is titkoltam soha, hogy az oroszokat érzem ebben a szituációban a jó/jobb oldalnak. Az ukránok nem barátaink...Szerintem a túl hosszú, rá adasul látványosan egyoldalú üzenetfolyamot senki nem olvassa végig.
Hamis igazságérzetét kelt, amikor ugyanarról a hírről számtalan, de látványosan propaganda célú tájékoztatást lát az ember, egy időben egy helyen.
Sokan ezért csalódnak, és kezdenek el őrjöngeni, ha kiderül, hogy más a valóság.
Hamis illúziót kelt a hírek ilyen egyoldalú és terjedelmes sulykolása.
Amúgy tisztelet a szorgalmas munkád iránt, ne sértődj meg.
Az oldal tetején kattints arra a részre, ahol a felhasználó nevedet látod. Ekkor felugrik egy ablak, ahol pedig válaszd a "Kapott reakciók" opciót. Ott látod, hogy mely emotikonból mennyit kaptál.A likeokba bele számítanak a smileyk is?
E nagy ivbe teszek ra, hogy kapok-e lajkot vagy sem. Az sokkal inkabb zavar, ha felteszek egy temat, ami sajat tapasztalattal is megalapozott, es arra nem erkezbek valaszok, mig a huszadrangu mediatemak honapok ora porognek...Az oldal tetején kattints arra a részre, ahol a felhasználó nevedet látod. Ekkor felugrik egy ablak, ahol pedig válaszd a "Kapott reakciók" opciót. Ott látod, hogy mely emotikonból mennyit kaptál.
Nem lehet mindenkinek azonos az érdeklődési köre. Én például időhiány miatt csak a közvetlen magyar vonatkozású topikokat látogatom, plusz általános témaként a Környezetvédelem és a Járványok topik. Más is biztos van ezzel így. Vagy csak azért nem szól hozzá, mert nem ért a témához (bár ez itt senkit sem szokott akadályozni a vélemény nyilvánításban).E nagy ivbe teszek ra, hogy kapok-e lajkot vagy sem. Az sokkal inkabb zavar, ha felteszek egy temat, ami sajat tapasztalattal is megalapozott, es arra nem erkezbek valaszok, mig a huszadrangu mediatemak honapok ora porognek...
Oke, csak provalok olyan tenakhoz hozzaszolni, amikbem a hurraoptimista media hirei nagyot nennek, pld. a magyar ipar topikban is...Nem lehet mindenkinek azonos az érdeklődési köre. Én például időhiány miatt csak a közvetlen magyar vonatkozású topikokat látogatom, plusz általános témaként a Környezetvédelem és a Járványok topik. Más is biztos van ezzel így. Vagy csak azért nem szól hozzá, mert nem ért a témához (bár ez itt senkit sem szokott akadályozni a vélemény nyilvánításban).
Az oldal tetején kattints arra a részre, ahol a felhasználó nevedet látod. Ekkor felugrik egy ablak, ahol pedig válaszd a "Kapott reakciók" opciót. Ott látod, hogy mely emotikonból mennyit kaptál.
Nem nálad. Azok videók főleg. Mondjuk a telegram nem nyílik meg nálad mindig.Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.
Ha az is hozzá számít akkor siralmas a karriered itt ! Ha nem akkor hihetetlen világsztár vagy Higi bébi !A likeokba bele számítanak a smileyk is?
Ja. Próbálok csak nyilvános oldalakat, meg magyart/angolt.Nem nálad. Azok videók főleg. Mondjuk a telegram nem nyílik meg nálad mindig.