Nem törölve lett, hanem áthelyezve. Annyi képet linkelsz abból az időszakból, hogy kapott egy külön topikot.Az egyéb hadtöriből miért kerültek törlésre a tegnapi postjaim?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem törölve lett, hanem áthelyezve. Annyi képet linkelsz abból az időszakból, hogy kapott egy külön topikot.Az egyéb hadtöriből miért kerültek törlésre a tegnapi postjaim?
De menő. Köszi.Nem törölve lett, hanem áthelyezve. Annyi képet linkelsz abból az időszakból, hogy kapott egy külön topikot.
Volt egy olyan topik, aminek a cime "kozepkori es kora ujkori csatak" volt. Kerestem, de nem talaltam, pedig volt benne sok tartalom. Nehany honapja meg meg volt. Meg Szpg9 hozra itt letre. Mi lett vele?Nem törölve lett, hanem áthelyezve. Annyi képet linkelsz abból az időszakból, hogy kapott egy külön topikot.
Tudom, hogy kényelmesebb nem észrevenni (én is csinálom sokszor így pl. emilekkel), de 'up' ...Azért az mondjuk érdekelne, hogy a konkrét 'kurva anyádat', ami nekem szólt és a többi cukiság,
csak azért nem lett honorálva, mert én úgysem annyira megyek bele szájkaratéba és bírom?
Van helyette Középkori, meg ma lett Kora Újkor-Újkor -iVolt egy olyan topik, aminek a cime "kozepkori es kora ujkori csatak" volt. Kerestem, de nem talaltam, pedig volt benne sok tartalom. Nehany honapja meg meg volt. Meg Szpg9 hozra itt letre. Mi lett vele?
Koszi, csak az erdekelne, hogy a tartalmak hova kerultek ebbol a regi topikbol? Mert sokkal tobb volt benne, mint az ujakban...Van helyette Középkori, meg ma lett Kora Újkor-Újkor -i
Azért az mondjuk érdekelne, hogy a konkrét 'kurva anyádat', ami nekem szólt és a többi cukiság,
csak azért nem lett honorálva, mert én úgysem annyira megyek bele szájkaratéba és bírom?
Nem feleltek meg a nyílt és elfogadó, sokszínű társadalom jogállamisági feltételeinek, így független tényellenőreink vizsgálata után eltávolítottuk ezen propagandisztikus álhíreket. Az ön meglátása ellenkezik a 2035. évi Visszamenőleges Boldogság Törvény 3. cikkelyével, mely alapján megtettük a feljelentést a demokráciánk védelmében. Nem tolerálhatjuk az ilyen megtévesztő és tudatlan konteókra építő gyűlöletbeszédet!Koszi, csak az erdekelne, hogy a tartalmak hova kerultek ebbol a regi topikbol? Mert sokkal tobb volt benne, mint az ujakban...
Volt egy olyan topik, aminek a cime "kozepkori es kora ujkori csatak" volt. Kerestem, de nem talaltam, pedig volt benne sok tartalom. Nehany honapja meg meg volt. Meg Szpg9 hozra itt letre. Mi lett vele?
Régi csatákkal, haditechnikai eszközökkel foglalkozó topikokat két helyen lehet találni a HTKA fórumon. Vannak a Magyar hadtörténelem-hez tartozó topikok és van a Hadtörténelem fejezet, ahol a nem magyar vonatkozású csaták, háborúk topikjai vannak. Szerintem te a Középkori és kora újkori magyar csaták (nem törökök elleni) topikot keresed, ami a Magyar hadtörténelem részben van. Ott vannak a hozzászólásaid, nem lettek áthelyezve.Koszi, csak az erdekelne, hogy a tartalmak hova kerultek ebbol a regi topikbol? Mert sokkal tobb volt benne, mint az ujakban...
Biztosan óriási lesz a látogatottsága.Van helyette Középkori, meg ma lett Kora Újkor-Újkor -i
Bizony, van aki nem suttyó és érdekli a hadtörténelem.Biztosan óriási lesz a látogatottsága.
Bizony mondom néked, van suttyó, akit érdekel a hadtörténelem, mint ahogy van, kit érdekel a hadtörténelem oszt mégis suttyó.Bizony, van aki nem suttyó és érdekli a hadtörténelem.
Hehe...attól tartok, hogy úgy jár mint a Belpol mocsara, mikor átmászott a Biztpolba Ez meg majd átmegy a SZU utódállamaiba Ingoványos volt már ott így is, de most láp, mocsár és futóhomok leszUkrán topikban 2 óra a hozzászólások között? Na ez már tényleg nem normális.
Most min vesztetek össze? Min ment a vita ami ezt hozta? Balról csíkozódik az ukrán camo, a ruszki meg jobbról, és ment az anyázás, hogy melyiknek van igaza?
Oké, foci vb van, egy meccs két óra ... , addig nincs moderálás, de 2 óra?
Hat igen, a latogatottsag... Engem pld. megdobbent, hogy az 56-os es az 1848-as topik szinte az erdektelensegbe fulladt. Bar igen sok magyarkodo ember kommentel ide, de a ket legnagyobb unnepunkkel kapcsolatos esemenyek megismerhetosege nem mozgajak meg az embereket. Es igen, nekem faj, hogy emellett meg orosz kulturalis topik dolgait ugy talaljak, mintha azok lennenek a magyar emberek szamara az etalonok.....Biztosan óriási lesz a látogatottsága.
Sokkal kevesebb vita volt, amikor nem volt limit. Annyi volt a trükkje, hogy akin mindig vita volt, ignorera raktad és máris nem volt anyázás. Ezért szar most a mandiner is: kivették az Xet, az egész hozzászólás áradat egy anyázás, méghozzá moderáció nélkül. Itt van, moderáció is, de sokszor túl van tolva. Mint pl. most ez a 2 óra. Annyit láttam tegnap is, hogy komment, benne 20 egyéb linkkel. Kb. olvashatatlan.Hehe...attól tartok, hogy úgy jár mint a Belpol mocsara, mikor átmászott a Biztpolba Ez meg majd átmegy a SZU utódállamaiba Ingoványos volt már ott így is, de most láp, mocsár és futóhomok lesz
Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.Annyit láttam tegnap is, hogy komment, benne 20 egyéb linkkel. Kb. olvashatatlan.
Nekem nagyon jó az igy.Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.