Trump lecsapolta?Ja és előjöttem a mocsaramból.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Trump lecsapolta?Ja és előjöttem a mocsaramból.
Pár éve volt itt egy tag, akinek valami baja lehetett a mocsarakkal, mert állandóan oda küldött vissza.Trump lecsapolta?
Ez a jele, hogy mindig voltak fura tagok.Pár éve volt itt egy tag, akinek valami baja lehetett a mocsarakkal, mert állandóan oda küldött vissza.
Talán a Mazuri tavak környékére gondolt, esetleg a Duna deltavidékére... Kétségtelenül népszerű lenne, ha ismét meglátogatnád az utóbbit!Pár éve volt itt egy tag, akinek valami baja lehetett a mocsarakkal, mert állandóan oda küldött vissza.
Na jó, de ki lesz Arthur von Straussenburg? (Arz Arthur?)Talán a Mazuri tavak környékére gondolt, esetleg a Duna deltavidékére... Kétségtelenül népszerű lenne, ha ismét meglátogatnád az utóbbit!
Ha szeretnéd hogy javuljon a színvonal, azt megértem...mélységesen.... nagyon nagy lépést tenne a fórum ebben az irányba, ha törölnéd magad Esetleg szólhatnál a haveroknak is...figyu...beszéld rá őket...javulni fog a színvonal...Az alábbi stílus miatt olyan az ukrán fórum, amilyen.
Nem gondolom, hogy ezt el kellene tűrni.
Jeleztem a modiknak, ne kelljen hasonló stílusban reagálnom. Nyilván tudnék, de ne engem kelljen kitenni, ha nem muszáj.
Türelemmel várok, hogy javuljon a színvonal.
Egyedül maradsz a fórumon??? Kis hamis...tudom hogy ez a cél ....Szerintem minden értelmes intelligens felnőtt embert zavarnak az ilyen stílusú kommentek, én személy szerinte azt vezetném be , hogy aki nem képes a másikat megszólítani személyeskedéstől és minősítgetéstől mentesen, annak három ilyen "eltévelygés" után menne a permaban , mert szerintem nem luxus elvárni az ideírogató emberektől a normális a másik személyét tiszteletben tartó hangnemet...
Ja. Pont az ilyenekről beszéltünk, úgyhogy kezdheted is magaddal:Ha szeretnéd hogy javuljon a színvonal, azt megértem...mélységesen.... nagyon nagy lépést tenne a fórum ebben az irányba, ha törölnéd magad Esetleg szólhatnál a haveroknak is...figyu...beszéld rá őket...javulni fog a színvonal...
Elég csak az én hozzászólásaim átolvasni. Szellemes, mégis bölcs, és lényegretörő. Ráadásul sokkal gyorsabban végigérsz.Nem nagyon volt időm fórumozni. Egy hete nekiálltam az ukrán topiknak a 7000 hsz-től.
Most 7592-nél vagyok. Itt még a HIMARS nem több mint propagandafegyver, mely a harcok kimenetelére nincs komoly befolyással. Az orosz győzelem karnyújtásnyira van, csak valami oknál fogva kicsit döcögősebb. Apró furcsaság a Krím belsejében lévő repüőtér elleni támadás, de mnahh... előfordulnak ilyenek is.
Ha szeretnéd hogy javuljon a színvonal, azt megértem...mélységesen.... nagyon nagy lépést tenne a fórum ebben az irányba, ha törölnéd magad Esetleg szólhatnál a haveroknak is...figyu...beszéld rá őket...javulni fog a színvonal...
Már bezabáltál cefréből reggel 8kor,vagy még a tegnapi dózis hat ilyen keményen?
Hofi nem tévedett,mi,a metil alkohol is hangulatba hoz...
Természetesen Tcat, aki a nehéz napokban tartotta a frontot.Na jó, de ki lesz Arthur von Straussenburg? (Arz Arthur?)
Ezek szerint megvolt már a cefre. Örülünk mi is!
Ha szeretnéd hogy javuljon a színvonal, azt megértem...mélységesen.... nagyon nagy lépést tenne a fórum ebben az irányba, ha törölnéd magad Esetleg szólhatnál a haveroknak is...figyu...beszéld rá őket...javulni fog a színvonal...
Ez mondjuk jogos, csak az újonnan beáramló hülyék katalizálták az eddig is bent lévő de eddig csendesebb hülyéket és azóta közösen élvezkednek hogy kaptak játszópajtikat.Töröld magad te, február 22.
Valahogy azóta ilyen okádék a stílus, amióta megjelentetek itt.
Te is tehetsz azért, hogy "ne maradjak egyedül a fórumon", pl ha a fenti beszólogatós stílusú kommentjeidet mellőznéd máris tennél a fórum színvonalának javulása érdekében...Egyedül maradsz a fórumon??? Kis hamis...tudom hogy ez a cél ....
Szerintem a CSAJOKhoz akartad...Pedig éjjel akartam valami szaftosat irni a belpolba. Sajnos elfelejtettem, mit.
Lézer Jani?Jobb felső sarokban a Keresés gombra kell kattintani, majd beírni hogy mit keresel, kipipálni hogy "Keresés csak a címekben" és az Enter-t megnyomni.
Találatként ilyenek lesznek:
Hajókra telepített lézer fegyverek
Repülőgép fedélzeti lézer fegyverek
Irányított energiájú fegyverek (elektromágneses impulzus, mikrohullám, HPEM, EMP..)
És objektív..., pártatlan.Elég csak az én hozzászólásaim átolvasni. Szellemes, mégis bölcs, és lényegretörő. Ráadásul sokkal gyorsabban végigérsz.
Annyian írjátok ezt a fizetett propagandista törtènetet.Vannak itt fizetett ( vagy csak meggyőződéses...) propagandisták minden oldalról.
Undorító a semleges propagandàd! Azzal tolod a kormàny, tehàt az àltala kitartott ellenzék, tehàt a velük szövetséges külföldiek szekerét, akik miattad vesznek hàborús gàzt, hogy nem vàlasztasz oldalt és ezzel rothasztod a rendszert azokban a kérdésekben, amiket màsok tàmogatnak, megint màsok pedig elleneznek! Az ilyenek mint te....Annyian írjátok ezt a fizetett propagandista törtènetet.
Küldjetek már egy emil címet ahová elküldhetem az önèletrajzom.
Ha kell mondkèt oldalnak írok egy csomó marhaságot, amik itt napiszinten mennek.