Visszajelzések és javaslatok

Üdv! Beraktam egy linket a ukrán-orosz háborús topikba, de most úgy látom nem működik, nem lehet megnyitni. Ha nálatok se működik akkor töröljétek légyszíves. Sajnos videó formátumban sem engedte megosztani, de úgy látszik sehogy se akarja az igazat.

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül
Azért az mondjuk érdekelne, hogy a konkrét 'kurva anyádat', ami nekem szólt és a többi cukiság,
csak azért nem lett honorálva, mert én úgysem annyira megyek bele szájkaratéba és bírom?
Tudom, hogy kényelmesebb nem észrevenni (én is csinálom sokszor így pl. emilekkel), de 'up' ...

Azért az mondjuk érdekelne, hogy a konkrét 'kurva anyádat', ami nekem szólt és a többi cukiság,
csak azért nem lett honorálva, mert én úgysem annyira megyek bele szájkaratéba és bírom?

Biztos megérdemelted :p

Off: személy szerint úgy vagyok vele egy kis csipkelődés belefér, de elhatárolódok mindenféle káromkodástól és másik személyének mocskolásától.

Koszi, csak az erdekelne, hogy a tartalmak hova kerultek ebbol a regi topikbol? Mert sokkal tobb volt benne, mint az ujakban...
Nem feleltek meg a nyílt és elfogadó, sokszínű társadalom jogállamisági feltételeinek, így független tényellenőreink vizsgálata után eltávolítottuk ezen propagandisztikus álhíreket. Az ön meglátása ellenkezik a 2035. évi Visszamenőleges Boldogság Törvény 3. cikkelyével, mely alapján megtettük a feljelentést a demokráciánk védelmében. Nem tolerálhatjuk az ilyen megtévesztő és tudatlan konteókra építő gyűlöletbeszédet!

Legyen csodálatos napja állampolgár!
18601839heart-falling-animation7.gif

Volt egy olyan topik, aminek a cime "kozepkori es kora ujkori csatak" volt. Kerestem, de nem talaltam, pedig volt benne sok tartalom. Nehany honapja meg meg volt. Meg Szpg9 hozra itt letre. Mi lett vele?
Koszi, csak az erdekelne, hogy a tartalmak hova kerultek ebbol a regi topikbol? Mert sokkal tobb volt benne, mint az ujakban...
Régi csatákkal, haditechnikai eszközökkel foglalkozó topikokat két helyen lehet találni a HTKA fórumon. Vannak a Magyar hadtörténelem-hez tartozó topikok és van a Hadtörténelem fejezet, ahol a nem magyar vonatkozású csaták, háborúk topikjai vannak. Szerintem te a Középkori és kora újkori magyar csaták (nem törökök elleni) topikot keresed, ami a Magyar hadtörténelem részben van. Ott vannak a hozzászólásaid, nem lettek áthelyezve.

Ukrán topikban 2 óra a hozzászólások között? Na ez már tényleg nem normális.

Most min vesztetek össze? Min ment a vita ami ezt hozta? Balról csíkozódik az ukrán camo, a ruszki meg jobbról, és ment az anyázás, hogy melyiknek van igaza?

Oké, foci vb van, egy meccs két óra ... ;), addig nincs moderálás, de 2 óra? :)

Ukrán topikban 2 óra a hozzászólások között? Na ez már tényleg nem normális.

Most min vesztetek össze? Min ment a vita ami ezt hozta? Balról csíkozódik az ukrán camo, a ruszki meg jobbról, és ment az anyázás, hogy melyiknek van igaza?

Oké, foci vb van, egy meccs két óra ... ;), addig nincs moderálás, de 2 óra? :)
Hehe...attól tartok, hogy úgy jár mint a Belpol mocsara, mikor átmászott a Biztpolba :D Ez meg majd átmegy a SZU utódállamaiba :D Ingoványos volt már ott így is, de most láp, mocsár és futóhomok lesz :D

Biztosan óriási lesz a látogatottsága.
Hat igen, a latogatottsag... Engem pld. megdobbent, hogy az 56-os es az 1848-as topik szinte az erdektelensegbe fulladt. Bar igen sok magyarkodo ember kommentel ide, de a ket legnagyobb unnepunkkel kapcsolatos esemenyek megismerhetosege nem mozgajak meg az embereket. Es igen, nekem faj, hogy emellett meg orosz kulturalis topik dolgait ugy talaljak, mintha azok lennenek a magyar emberek szamara az etalonok.....

Hehe...attól tartok, hogy úgy jár mint a Belpol mocsara, mikor átmászott a Biztpolba :D Ez meg majd átmegy a SZU utódállamaiba :D Ingoványos volt már ott így is, de most láp, mocsár és futóhomok lesz :D
Sokkal kevesebb vita volt, amikor nem volt limit. Annyi volt a trükkje, hogy akin mindig vita volt, ignorera raktad és máris nem volt anyázás. Ezért szar most a mandiner is: kivették az Xet, az egész hozzászólás áradat egy anyázás, méghozzá moderáció nélkül. Itt van, moderáció is, de sokszor túl van tolva. Mint pl. most ez a 2 óra. Annyit láttam tegnap is, hogy komment, benne 20 egyéb linkkel. Kb. olvashatatlan.