Visszajelzések és javaslatok

Én a Telegram híreket öszezsúfolom egy nap eseményeit egy hszbe, mert amúgy teljesen szétfolyik az egész a kisebb kakaskodások miatt. De ha nem szimpatikus a megoldás, nem rakom be... Én elolvasom, max ti nem.

Szerintem a túl hosszú, rá adasul látványosan egyoldalú üzenetfolyamot senki nem olvassa végig.
Hamis igazságérzetét kelt, amikor ugyanarról a hírről számtalan, de látványosan propaganda célú tájékoztatást lát az ember, egy időben egy helyen.
Sokan ezért csalódnak, és kezdenek el őrjöngeni, ha kiderül, hogy más a valóság.
;)
Hamis illúziót kelt a hírek ilyen egyoldalú és terjedelmes sulykolása.
Amúgy tisztelet a szorgalmas munkád iránt, ne sértődj meg.
:)

Szerintem a túl hosszú, rá adasul látványosan egyoldalú üzenetfolyamot senki nem olvassa végig.
Hamis igazságérzetét kelt, amikor ugyanarról a hírről számtalan, de látványosan propaganda célú tájékoztatást lát az ember, egy időben egy helyen.
Sokan ezért csalódnak, és kezdenek el őrjöngeni, ha kiderül, hogy más a valóság.
;)

Abban valoban van valami, hogy kicsit hosszu. Talan ket reszletben fogyaszthatobb lenne mindenki szamara.
Az egyoldalu kifogasodra azt tudnam irni, hogy mutass olyat, hogy valaki mind a ket oldalrol tesz be hireket egyforman es reszrehajlas nelkul. Abszolut megszokott, hogy mindenki csak a sajat szajizenek megfelelo hireket tolja, hiszen a tobbit atlantista vagy orosz agitpropnak tartja.

;)
Tudsz válogatni a linkek közül... Persze, egyoldalú. Nem is titkoltam soha, hogy az oroszokat érzem ebben a szituációban a jó/jobb oldalnak. Az ukránok nem barátaink...
"Hazánk része, Kárpátalja, köszöntünk..."
Általában 1nap van 1 blokkban.

A likeokba bele számítanak a smileyk is?
Ha nem, akkor lehetne egy smileymérő is a hozzászólások darabszáma alatt vhol?
Az oldal tetején kattints arra a részre, ahol a felhasználó nevedet látod. Ekkor felugrik egy ablak, ahol pedig válaszd a "Kapott reakciók" opciót. Ott látod, hogy mely emotikonból mennyit kaptál. :)

Az oldal tetején kattints arra a részre, ahol a felhasználó nevedet látod. Ekkor felugrik egy ablak, ahol pedig válaszd a "Kapott reakciók" opciót. Ott látod, hogy mely emotikonból mennyit kaptál. :)
E nagy ivbe teszek ra, hogy kapok-e lajkot vagy sem. Az sokkal inkabb zavar, ha felteszek egy temat, ami sajat tapasztalattal is megalapozott, es arra nem erkezbek valaszok, mig a huszadrangu mediatemak honapok ora porognek...

E nagy ivbe teszek ra, hogy kapok-e lajkot vagy sem. Az sokkal inkabb zavar, ha felteszek egy temat, ami sajat tapasztalattal is megalapozott, es arra nem erkezbek valaszok, mig a huszadrangu mediatemak honapok ora porognek...
Nem lehet mindenkinek azonos az érdeklődési köre. Én például időhiány miatt csak a közvetlen magyar vonatkozású topikokat látogatom, plusz általános témaként a Környezetvédelem és a Járványok topik. Más is biztos van ezzel így. Vagy csak azért nem szól hozzá, mert nem ért a témához (bár ez itt senkit sem szokott akadályozni a vélemény nyilvánításban).

Nem lehet mindenkinek azonos az érdeklődési köre. Én például időhiány miatt csak a közvetlen magyar vonatkozású topikokat látogatom, plusz általános témaként a Környezetvédelem és a Járványok topik. Más is biztos van ezzel így. Vagy csak azért nem szól hozzá, mert nem ért a témához (bár ez itt senkit sem szokott akadályozni a vélemény nyilvánításban).
Oke, csak provalok olyan tenakhoz hozzaszolni, amikbem a hurraoptimista media hirei nagyot nennek, pld. a magyar ipar topikban is...

• Tetszik
Reactions: Blitz97

Wow, kössz :D

Mondjuk Humor is posztolok időnként, így a vicces fele kb. onnan származik, másik fele meg wilson valamelyik személyisége sértődöttségében :D

enuOieM.png