Ha jól emlékszem kb. 1900 topik volt egy éve, most már csak 1783. Haladok, csak lassan. Mindent végig kell olvasni, meg kell nézni hogy volt-e hozzá cikk, mi mivel vonható összze stb.
Ezek csak javaslatok voltak. Néha belefutok 1-2 ilyen számomra logikátlan szerkezeti logikátlanságba, és kampány szerűen jelzem. Nem kérem ezt rajtad sosem számon. Ha legközelebb már nem találkozom vele, akkor max. konstatálom....
Épp ez az, hogy nem minden vonatkozik ránk. Akit érdekel hogy mi van külföldön, elolvassa a nemzetközi topikokban.
Viszont emiatt egyszerre be kell követni, ha egy figyelemre érdemes eszközről van szó. Ha meg esetleg felpörögnek az események, a drága fórumozók elkezdik párhuzamosan ontani beléjük a releváns és kevésbé releváns tartalmakat. Utólag meg pont a visszakereshetőséget rontja.
Volt egy Kinizsi 2030 cikk, ahhoz tartozik a topik.
Nézd meg a létrehozás dátumát.
Ez egy április 1-ei topic volt.
A fórumszerkezet csak korlátozottan módosítható. Ahol most vannak, oda már nem lehet még egy szintet létrehozni.
(Kb. egy éve az volt a problémátok, hogy az új témák/topikok a lap alján a kék vonal alá kerülnek és senki nem görget le addig. Ezért kellett sok topikot betennem a régi szerkezetbe valahová, ahol viszont a fejezetcímeket nem tudom módosítani.)
Ahogy fentebb is írtam, én csak javaslok. A fórummotor limitjeit nem ismerem.
Folyamatosan változik, hogy minek van aktualitása. Az Airbus gyár addig volt érdekes, amíg felépült és amíg azt gondoltuk, hogy lesz valamilyen haditechnikai vonatkozása is. (Volt aki a topik alapján írt cikket.) A Hirtenberger majd pörögni fog, ha pl. megkezdődik a gyártás áttelepítése. A magyar hadiipar napjainkban a "minden egyéb" topik.
Van értelme azért topicot fenntartani, hogy 3-4 évente bekerül bele 3-4 hozzászólás?
A Szép topik az egyik fórumátállásnál tünt el, remélhetőleg egyszer majd előkerül és visszakerül a tartalma. A Gepárdnál az egyik topik a fejlesztésről, gyártásról és az exportról szól, a másik a Honvédségnél rendszeresített verzióval kapcsolatos dolgokról.
Van annyi infónk ezekről a fegyverekről annyi elérhető infónk, hogy ennyi topicot "eltartson"?
Sok olyan hír van/lesz ami nem egy konkrét géptípust érint, hanem többet vagy az adott bázist. Pl. ha megkezdődnek az építkezések...
Ezek a hírek úgy is az általános fejlesztős topicba fognak bekerülni. Hidd el, hogy senki nem veszi a fáradtságot, hogy végigbújja a teljes könyvtárfát, hogy "Nini itt a szolnoki bázit topicja!". Ezzel magadnak csinálsz plusz melót
Legyen inkább Pilóta nélküli repülő eszközök?
Hát az is egy fokkal kifejezőbb.
Ha EW, kiber és hasonló témák is kerülnek oda, akkor milyen címet adnál neki?
Hááát, ha majd odakerülnek megmondom...
A Kantin rész átnézése a prio lista végén van. Az egyik topik le van zárva, a másikba pedig 7 éve nem írt senki. Azóta kb. csak te vetted észre hogy léteznek.
Mégegyszer: Nem b@sztatás! Jelzések!
De, én úgy vagyok ezzel, hogy az ilyen "döglött" topicok, azért döglöttek, mert rosszul vannak pozícionálva. Vagy már eredetileg is, vagy lett helyette egy jobb.
Nem pont az derült ki hogy mennyire eltérőek lesznek az ausztrál/amerikai változatok a magyartól? És hogy semmi közünk a futó tenderekhez, mert mindenkinek saját gyártást ígérnek?
Hát az ausztrál nem igazán. A magyar konfig az ausztrál tapasztalatok alapján lett megváltoztatva.
Az amerikaiak esetében is elsősorban a toronyt érintik a különbségek. A csehszlovák tenderek eléggé érintettek bennünket is. De a görög, olasz esetében is lennie kell átfedéseknek. Az ausztrál tenderből (illetve a CRV-ből) meg megörököltük a tükrözött tornyot, meg a Spike Indítót. Meg mint kiderült a torony gyártásának nagy részét is.