Visszajelzések és javaslatok

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

duckdodgers™

Well-Known Member
2012. március 5.
3 418
16 779
113
Mi az, hogy!

I'Ll Be Back Arnold Schwarzenegger GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time https://media4.giphy.com/media/l41Y...0622d0d0c576baedd17bf65230&rid=giphy.gif&ct=g
segítek :
giphy.webp
 
 • Tetszik
Reactions: Bubu bocs

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
5 962
29 645
113
A haditechnikai topikok első/nyitó hozzászólásában szokott lenni 1-2 link, ami a HTKA.hu vonatkozó híreit és írásait mutatja. Pl a Leopard 2 topik is így kezdődik. Ha ez így jó, akkor ezt meg lehet csinálni az összes topikra.
Ez OK, de nem lehetne amolyan mindig látható megjegyzésként odabiggyeszteni? Ahogy az ukrán topic tetején az a szabályzat.
 

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
8 078
12 504
113
Tegnap estefelé beraktam a HHb-ba vmi svéd tank féléről egy képet.
Azt csak akartam, vagy átpakolódott?
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
1 994
8 297
113
Töröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?

Attól még hozzászóltál :D

Amúgy igen :D

Egyébként az oka az, hogy amikor törlünk, az ún. soft delete. Ha úgy tetszik csak lomtárba kerül a hozzászólás. A fórum szemszögéből ott van az a topicban. Sima tagok semmilyen formában nem látják, a modik is csak plusz kattintással, de ott van.