segítek :Mi az, hogy!
I'Ll Be Back Arnold Schwarzenegger GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time https://media4.giphy.com/media/l41Y...0622d0d0c576baedd17bf65230&rid=giphy.gif&ct=g

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
segítek :Mi az, hogy!
I'Ll Be Back Arnold Schwarzenegger GIF by Top 100 Movie Quotes of All Time https://media4.giphy.com/media/l41Y...0622d0d0c576baedd17bf65230&rid=giphy.gif&ct=g
Ez OK, de nem lehetne amolyan mindig látható megjegyzésként odabiggyeszteni? Ahogy az ukrán topic tetején az a szabályzat.A haditechnikai topikok első/nyitó hozzászólásában szokott lenni 1-2 link, ami a HTKA.hu vonatkozó híreit és írásait mutatja. Pl a Leopard 2 topik is így kezdődik. Ha ez így jó, akkor ezt meg lehet csinálni az összes topikra.
Azt csak Tcat tudja beállítani, ő tudná megmondani hogy az úgy mennyi idő és munka lenne.Ez OK, de nem lehetne amolyan mindig látható megjegyzésként odabiggyeszteni? Ahogy az ukrán topic tetején az a szabályzat.
Jobb mint ha bannoltak volna, nem?Már megint ki lettem moderálva. Miért?
Miféle mentál gimnasztika kell ahhoz hogy a hozzászólásom ne illjen bele az ukrán topicba?
Az valóban szép volt. Le is jegyeztemJobb mint ha bannoltak volna, nem?
Amugy a mental gimmnasztikaert elismeresem!
![]()
Már megint ki lettem moderálva. Miért?
Miféle mentál gimnasztika kell ahhoz hogy a hozzászólásom ne illjen bele az ukrán topicba?
Nem hiszem, hogy jobban rombolta volna a topicot - bár nem tudom mi az inkriminált hozzászólás,Topikrombolás?
Ide áthelyeztem.Tegnap estefelé beraktam a HHb-ba vmi svéd tank féléről egy képet.
Azt csak akartam, vagy átpakolódott?
Attól még hozzászóltálTöröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Szegény már megint tiltva lett.Jobb mint ha bannoltak volna, nem?
Amugy a mental gimmnasztikaert elismeresem!
![]()
Elég kérészéletű volt! Ismét!Szegény már megint tiltva lett.
Töröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Töröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Attól még hozzászóltál![]()
Nem lehetne ezt mindig igy csinálni?Amúgy igen
Egyébként az oka az, hogy amikor törlünk, az ún. soft delete. Ha úgy tetszik csak lomtárba kerül a hozzászólás. A fórum szemszögéből ott van az a topicban. Sima tagok semmilyen formában nem látják, a modik is csak plusz kattintással, de ott van.