Ide áthelyeztem.Tegnap estefelé beraktam a HHb-ba vmi svéd tank féléről egy képet.
Azt csak akartam, vagy átpakolódott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ide áthelyeztem.Tegnap estefelé beraktam a HHb-ba vmi svéd tank féléről egy képet.
Azt csak akartam, vagy átpakolódott?
Attól még hozzászóltálTöröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Szegény már megint tiltva lett.Jobb mint ha bannoltak volna, nem?
Amugy a mental gimmnasztikaert elismeresem!
Elég kérészéletű volt! Ismét!Szegény már megint tiltva lett.
Töröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Töröltétek a hozzászólásomat mégis ketyeg a a kétórás limit az ukrán topikban. Miért?
Attól még hozzászóltál
Nem lehetne ezt mindig igy csinálni?Amúgy igen
Egyébként az oka az, hogy amikor törlünk, az ún. soft delete. Ha úgy tetszik csak lomtárba kerül a hozzászólás. A fórum szemszögéből ott van az a topicban. Sima tagok semmilyen formában nem látják, a modik is csak plusz kattintással, de ott van.
Nem lehet egy olyan gomb, hogy "Mentál gimnasztika" és aki kattint az mégis megnézheti?Amúgy igen
Egyébként az oka az, hogy amikor törlünk, az ún. soft delete. Ha úgy tetszik csak lomtárba kerül a hozzászólás. A fórum szemszögéből ott van az a topicban. Sima tagok semmilyen formában nem látják, a modik is csak plusz kattintással, de ott van.
Neked elég lenne pl. ráutaló magatartás, vagy csak rá gondolni és már ketyegNem lehetne ezt mindig igy csinálni?
A mentál gimnasztika miatt igazán kaphatott volna Lada egy 'kiszabadultál a börtönből' kártyát, amit beválthatNem lehet egy olyan gomb, hogy "Mentál gimnasztika" és aki kattint az mégis megnézheti?
A mentál gimnasztika miatt igazán kaphatott volna Lada egy 'kiszabadultál a börtönből' kártyát, amit beválthat
Kiszabadultál a börtönből kártya? Ki váltja be neki, Prigozsin?A mentál gimnasztika miatt igazán kaphatott volna Lada egy 'kiszabadultál a börtönből' kártyát, amit beválthat
Amúgy igen
Joooo, akkor ha mar igy eroszakoljatok en el tudom fogadni a moderatori jogokat, mert igen kattintgatnek!
Köszönöm, hogy a kivételezettek legalább plusz kattintással láthatják. Érzem, bekerültem a belső körbe.Amúgy igen
Szegény már megint tiltva lett.
Mint az óvodában ahogy látom nem változott semmi sem a fórumon....Megkérdem a tisztelt moderációt: nekik nem tűnik föl, hogy amit Sir Higgins művel az vastagon kimeríti a topik troll kategóriát?
Jó lenne persze ha kevesebben reagálnának rá, de azért mégiscsak a méregfogat kell kihúzni, nem?
Megnéztem egyébként Sir Higgins aktivitását a biztpolban (ukrán topik nélkül), kommentszám:
2022.
szept.: 31
okt.: 87
nov.: 103
dec.: 90
2023.
jan.: 31
febr.: 151
márc.: 149 (márc. 21. 20:30-ig)
Terminátornak üzenem: Sir Higgins egyes kommentjeinek nyilván több köze van a magyar biztpolhoz mint a IX. ker.-i parkolásnak, viszont elárulhatná, hogy a UK gyarmati múlt mit keres ugyanezen topikban.