az amcsi helis repeseményes postom hova vándorolt?
Egyébként nem minden áthelyezésről jön értesítés? Mitől függ melyikről?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Blackhawk topikban találod.az amcsi helis repeseményes postom hova vándorolt?
Én úgy szoktam, hogy csak simán berakom a linket, de nem mindig sikerülKis technikai segítség (tudom most páran azért megmorognak) kérés következne.
Hogy tudom úgy betenni a facebook postot, hogy egyből látszódjon? A média beszúrása nem működik.
Szerintem használd a beillesztés-t LoLÉn úgy szoktam, hogy csak simán berakom a linket, de nem mindig sikerül
Azok csak, mint linkek vannak bent, nem?Az,hogy lehet, hogy a kommentben amit idéznèk van 10 média,azokat engedi ,de az idézetben max 2 média lehet?
Azok csak, mint linkek vannak bent, nem?
@Tcat a hetvennyolcszoros visszaeső többhónapra kitiltokkal mi ez a finomkodás nem arról volt szó, hogy lesz valami fokozódó büntetés esetleg?
@Tcat a hetvennyolcszoros visszaeső többhónapra kitiltokkal mi ez a finomkodás nem arról volt szó, hogy lesz valami fokozódó büntetés esetleg?
@Tcat annak érdekében nem tudtok csinálni valamit, hogy a Firefoxban is megnyíljanak a beillesztett fényképek? Egészen esetleges, hogy mikor mi van: van, hogy csak a kép linkjét/egy számsor.jpg látom, de van, hogy rendesen látom őket. Olykor egy oldalon belül mindkettő előfordul.
Akkor nem értem a problémát. Telefonon, Google Chromeban minden okés, csak a Firefox szórakozik velem.Nekem nincs ilyen problémám, pedig elég szépen felpimpelt firefox-ot használok.
iOS+Firefox, nincs semmilyen probléma. A régebbi posztoknál van csak a fent említett anomália, egyébként semmiAkkor nem értem a problémát. Telefonon, Google Chromeban minden okés, csak a Firefox szórakozik velem.
Nekem sokszor újaknál is csinálja, pedig mindig a legfrissebb Firefox verziót használom.iOS+Firefox, nincs semmilyen probléma. A régebbi posztoknál van csak a fent említett anomália, egyébként semmi
Attól is függ amúgy mennyi oldal meg ablak van egyszerre megnyitva, mert amikor nagyobb teher van úgymond a Firefoxon, szokása, hogy így beszarjon. Momentán most olyan 545 oldallal kéne operáljak a feladatok miatt, de tudom, hogy esélytelen bármilyen betöltés. Vagy a RAM-mal lehet még probléma, mert nálam a Firefox azt is szereti előszeretettel fogyasztaniNekem sokszor újaknál is csinálja, pedig mindig a legfrissebb Firefox verziót használom.
Ez egy jó tipp, köszönöm! 30-40 oldal gyakran van egyszerre megnyitva, plusz más program(ok) is szoktak még futni mellette.Attól is függ amúgy mennyi oldal meg ablak van egyszerre megnyitva, mert amikor nagyobb teher van úgymond a Firefoxon, szokása, hogy így beszarjon. Momentán most olyan 545 oldallal kéne operáljak a feladatok miatt, de tudom, hogy esélytelen bármilyen betöltés. Vagy a RAM-mal lehet még probléma, mert nálam a Firefox azt is szereti előszeretettel fogyasztani