T
Törölt tag 1711
Guest
A Twitter bejegyzések megjelenésével, csak nekem van gondom vagy másnak is?
Néha várni kell 1-2 percet mobilon, de begyünnek.
PC-n pár mp.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Twitter bejegyzések megjelenésével, csak nekem van gondom vagy másnak is?
Ott is az ukrán háború lett a fő téma, ezért le lett zárva.Van valami oka, hogy a NATO tema zarva?
Hol van a legtöbb résztvevője, tengeren, szárazföldön vagy levegőben? Vagy mi az az érdekesség, ami miatt linkelni szeretnéd? Ez alapján próbáld meg besorolni valamelyik már létező topikba.@Terminator
Összfegyvernemi hadgyakorlatos topicot nincs értelme csinálni az 'Egyéb, vegyes haditech témákon' belül?
Itt van pl akutálisan az exAurora, 26k főnyi résztvevő, kombinált szföld-légi-tengeri.
Úgy általánosságban gondoltam, hogy ha van ilyen akkor hova.Hol van a legtöbb résztvevője, tengeren, szárazföldön vagy levegőben? Vagy mi az az érdekesség, ami miatt linkelni szeretnéd? Ez alapján próbáld meg besorolni valamelyik már létező topikba.
Ha a gyakorlat tengeri részéről szeretnél valamit linkelni, akkor az mehet a tengeri gyakorlatokhoz, ha a szárazföldiről akkor az meg oda. Ha egy általános cikk több mindenről szól egyszerre, akkor oda amelyikről többet ír, több képet mutat. Ha lenne "összfegyvernemi hadgyakorlatos topik" is, abból megint egy elég vegyes topik lenne amiben van harckocsi-hajó-repülő is, de az olvasókat jellemzően a háromból mindig csak az egyik téma érdekli jobban, a másik kettő nem.Úgy általánosságban gondoltam, hogy ha van ilyen akkor hova.
Nem tartom valószínűnek, hogy megszámoljam a résztvevőket darabra, de azért OK
Van több török topik is, a Közel-Kelet topikba pedig mehet az összes többi Törökországgal kapcsolatos hír.Törökország érdemelne-e külön topic-ot a Biztpolban, lévén hogy önálló hatalmi tényező ?
Van több török topik is, a Közel-Kelet topikba pedig mehet az összes többi Törökországgal kapcsolatos hír.
A Közel-Kelet topik tetején fel van sorolva, hogy melyik országokról szól az a topik. Törökország fő konfliktusainak már van saját topikja. Van már Szíria topik, van Kaukázus topik, van Balkán topik is. A török hadiipari fejlesztéseknek is van saját topikja. Egy külön Törökország topik ezek mellett már csak a hozzászólások ismétlődése lenne.Törökország földrajzilag hova tartozik ?
A Közel-Kelethez szűkebb értelemben az alábbi államok tartoznak:
- Szíria
- Izrael
- Egyiptom
- Libanon
- Jordánia
- Irak
- Kuvait
- Irán
- Szaúd-Arábia
- Omán
- Jemen
Törökország az belenyúlik Európába, a Kaukázusba, és Szíriába is, önálló jelenség, és önálló potenciállal bíró hatalmi tényező is.
Közel-Kelethez tartozikTörökország földrajzilag hova tartozik ?
A Közel-Kelethez szűkebb értelemben az alábbi államok tartoznak:
- Szíria
- Izrael
- Egyiptom
- Libanon
- Jordánia
- Irak
- Kuvait
- Irán
- Szaúd-Arábia
- Omán
- Jemen
Törökország az belenyúlik Európába, a Kaukázusba, és Szíriába is, önálló jelenség, és önálló potenciállal bíró hatalmi tényező is.
Azt szeretné, hogy töltsél le tőle valamit. Én nem ajánlom.Mostanában nekem ezt dobja a HTKA.HU
A ggpht.com a google egyik saját domainje.Azt szeretné, hogy töltsél le tőle valamit. Én nem ajánlom.
A ggpht.com a google egyik saját domainje.
The DNS server returned:Unable to determine IP address from host name ggpht.com
This means that the cache was not able to resolve the hostname presented in the URL. Check if the address is correct.No DNS records
bingóMondjuk lehetseges, hogy a Google CDN ezt valamifele sajat proprietary protocol menten hasznalja, siman belefer...