Köszönöm a hozzászólásokat. Valszeg a Google hibája volt, Chrome delete és újratelepítés..... Megoldódott.... Nagyon háklis az Avastom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit nem talász és melyik topikban volt? Ha jól látom, a Nyugat-Európa topikban lett ma néhány hozzászólásod törölve. Legegyszerűbben úgy tudod megtalálni az áhelyezett hozzászólásaidat, ha emlékszel belőle két egymást követő szóra és beírod a keresőbe.Nem lehetne, hogy a rendszer küld értesítést ha a postjaink törlésre kerültek?
Illetve hogy át lettek helyezve? /Az áthelyezésekről is random módon küld/
Nincs konkrét, amit keresnék. Általában gondoltam, hogy lehetne, mert pár nappal később márMit nem talász és melyik topikban volt? Ha jól látom, a Nyugat-Európa topikban lett ma néhány hozzászólásod törölve. Legegyszerűbben úgy tudod megtalálni az áhelyezett hozzászólásaidat, ha emlékszel belőle két egymást követő szóra és beírod a keresőbe.
Nem tudom. Más meg arra panaszkodik, hogy túl sok értesítést kap.Nincs konkrét, amit keresnék. Általában gondoltam, hogy lehetne, mert pár nappal később már nem feltétlenül emlékszem, aztán lehet keresgélni.
Arra van egyébként vmi, hogy melyik áthelyezésekről jön értesítés és melyikekről nem? +a törlésről infó lehet szintén hasznos lehetne
Azt hittem azért a buzigyerekezésnek lesz a csendes törlésen kívül vmi díja.
Úgy látszik egyre magasabb az ingerküszöb
Ééén csak fellőttem az éterbe a kérdést, neem feltétlenül Neked.Tájékoztatom őlordságát, hogy még én sem tolom 0-24-ben a fórumon a jelenlétet... Ma kb. egész nap a kertben voltam, 15-20 percet voltam napközben gép előtt - ebbe belefért, hogy töröljem az említett kommentet. Az értékelésére most került sor.
Tájékoztatom őlordságát, hogy még én sem tolom 0-24-ben a fórumon a jelenlétet... Ma kb. egész nap a kertben voltam, 15-20 percet voltam napközben gép előtt - ebbe belefért, hogy töröljem az említett kommentet. Az értékelésére most került sor.
Speciel megoldhatnád úgy, hogy VR szemüvegen előtted van a HTKA és mögötte áttetsző háttérként a kert élő képe bevetítve, esetleg még a jobb alsó sarokban egy kis ablakban láthatnád magadat kívülről a térfigyelő kamera képét is átirányítva csak a jobb tájékozódás végett. Egy billentyűzet az alkarodra szíjazva, akupakk az öveden és szépen tudsz kertészkedni miközben felidegesíted magad a HTKA-n.Tájékoztatom őlordságát, hogy még én sem tolom 0-24-ben a fórumon a jelenlétet... Ma kb. egész nap a kertben voltam, 15-20 percet voltam napközben gép előtt - ebbe belefért, hogy töröljem az említett kommentet. Az értékelésére most került sor.
Gyors megjegyzés.
Alapvetően nem cél, hanem végső megoldás a bannolás. Ezt abból is láthatjátok, hogy többnyire csak törlés van, figyelmeztetés nélkül.
Ellenben amikor azt látni, hogy valaki a "Lol xd sergeant" színvonalon használja a fórumot és kedvenc elfoglaltsága, hogy egy másik fórumozót követ a hasonlóan körmönfont megfogalmazású beszólásaival topikról topikra, de azokban érdemi információt vagy gondolatot nem oszt meg.....
Na ebbe futott bele ogretank kolléga.
amikor ráklikkelsz a 'megosztás'-ra a video alatt, akkor ott az applikációkSegítséget szeretnék kérni, hogyan kell/lehet Youtube-videót úgy megosztani, hogy az általad akart pozíciótól és ne a legelejéről játssza le?
Mint pl. ez a megosztás itt.
Köszi előre is.
A link végébe bele írod manuálisan az időt. Pl; t=42s vagy t=8mSegítséget szeretnék kérni, hogyan kell/lehet Youtube-videót úgy megosztani, hogy az általad akart pozíciótól és ne a legelejéről játssza le?
Köszi előre is.
Ha laptopon nézed a youtube videót, akkor a videóra jobb egér gombbal kattintva megjelenik egy menü, amiben van egy olyan sor hogy "A jelenlegi időpontot tartalmazó Videó-URL másolása", erre kell kattintani és utána azt a linket fogja bemásolni egy beillesztésel a hozzászólásba.Segítséget szeretnék kérni, hogyan kell/lehet Youtube-videót úgy megosztani, hogy az általad akart pozíciótól és ne a legelejéről játssza le?
Köszi előre is.
Giuseppe Garibaldi topic nincsen?
ennek, nem annak. Csak nyakig pizzás vagyok, azt hittem a kevesebb karakter is elég leszNa meg pont az hianyzott innen baszki!
Azt mondanám érdemes lenne akkor már a Cavour topikba (itt) belevenni a Garibaldit vagy átnevezni Olasz repülőgép-hordozók gyűjtőtopikra zárójelben utána az egységekkel. Mivel úgysem bővelkednek hordozókban a taljánok, így lehet jobb is lenne a jövőben egy gyűjtőtopikennek, nem annak. Csak nyakig pizzás vagyok, azt hittem a kevesebb karakter is elég lesz
Micsoda nagysándori megoldás kérlekAzt mondanám érdemes lenne akkor már a Cavour topikba (itt) belevenni a Garibaldit vagy átnevezni Olasz repülőgép-hordozók gyűjtőtopikra zárójelben utána az egységekkel. Mivel úgysem bővelkednek hordozókban a taljánok, így lehet jobb is lenne a jövőben egy gyűjtőtopik