Visszajelzések és javaslatok

Odvasmanót!?:rolleyes: Hol rombolták a fórumot had lássam?
batkamanó levezette, hogy az ukrán fronton felrobbanó százhuszonnégyezredik tank is “ugyanúgy fog égni, mint az orosz tankok ‘56-ban”, vagy valami hasonló. És semmi mást nem írt az ukrán topicba szánt hozzászólásában.

Amire a bácsi azt írta: “azt is ukránok vezetik majd, te ukránszoponc”

(parafrazáltam, de kb ennyi)

Én azt gondolom, batkamanót is ki kéne baszni, érdemi infókat nem hoz, ilyen ladagrant módon szítja a hangulatot.

Kurcsipistabával együtt nem lehetett volna batkamamót is a vigyorgóba küldeni? Ha már fórumrombolás…

@Busho3301 aht sem tudtam, hogy van ilyen fórumtagunk mint kurcsipistabácsi :D :rolleyes:

Odvasmanót!?:rolleyes: Hol rombolták a fórumot had lássam?

batkamanó levezette, hogy az ukrán fronton felrobbanó százhuszonnégyezredik tank is “ugyanúgy fog égni, mint az orosz tankok ‘56-ban”, vagy valami hasonló. És semmi mást nem írt az ukrán topicba szánt hozzászólásában.

Én azt gondolom, batkamanót is ki kéne baszni, érdemi infókat nem hoz, ilyen ladagrant módon szítja a hangulatot.

De kemeny ez a parbeszed igy hajnalban, alvas elott - ugy felrohogtem, hogy attol feltem, a kisebbik felriad a szobajaban... :D

Kicsoda Batkamanó ? Nem találok ilyen felhasználót.

Ezek honnan másztak elő egyébként?

(Továbbra is hiányolom az összes 2022 februári reg felülvizsgálatát és utána szanàlását)

Ezek honnan másztak elő egyébként?
Gigabiga akire utalnak régi tag, csak egy ideje problémás. A másik egy troll profil, '22 márciusi, értelmes hozzászólása összesen egy volt az is offtopik.
A felülvizsgálat és szűrés másképp lesz megoldva, addig törlődnek amikor gond van velük. Van olyan elővett profil amit 2014-ben regeltek be, úh. nem ilyen egyszerű a történet.

Gigabiga akire utalnak régi tag, csak egy ideje problémás. A másik egy troll profil, '22 márciusi, értelmes hozzászólása összesen egy volt az is offtopik.
A felülvizsgálat és szűrés másképp lesz megoldva, addig törlődnek amikor gond van velük. Van olyan elővett profil amit 2014-ben regeltek be, úh. nem ilyen egyszerű a történet.
A két ukrán buli környékén regizett inaktívok is mehetnek a levesbe teljes nyugodtsággal megelőzés címszóval.

Elejét véve a feltámadàsoknak

Nem ő az egyetlen akinek, legyenek akár régi motorosok, elvette az eszét a háború. Vannak akik alapból behülyültek, jó páran akik meg elkezdtek vitatkozni a hülyékkel szépen lassan épültek le. Aztán most már nem is fogják fel ami le van írva, csak azt látják ami a fejükben létezik

Nem ő az egyetlen akinek, legyenek akár régi motorosok, elvette az eszét a háború. Vannak akik alapból behülyültek, jó páran akik meg elkezdtek vitatkozni a hülyékkel szépen lassan épültek le. Aztán most már nem is fogják fel ami le van írva, csak azt látják ami a fejükben létezik
Igazából a fórum csak hűen tükrözi a szin(t)vonalával azt, ami hazánkban és a környező országokban az elmúlt pár évben történt, vagyis hazai hivatalos politikusi szlogen alapján a "Fórum is jobban teljesít" ... De kérdem én, miben?

Nem hittem volna hogy a magyar vállalkozói életben eltöltött 40 év után valakik vagy a sors még uj(j)at tud mutatni (középső), de most az életben naponta jönnek a cáfolatok.. itt a fórumon is

Ahogy Hofi mondta annó, "De jó hogy a rács mögött vagyok, mint a népünk 5%-a (diliház) , mert itt legalább védve vagyok a kint rekedtektől".

Szeretném jelezni, hogy a gépi fordított hírekkel kapcsolatban ki kéne találni valamit, mert már kezd fájdalmas lenni nekem is. Most olvastam egy “deszkákon lévő rohamgyalogság”-ot… Szerintem emelné a fórum színvonalát, ha ezeket valahogy kontrollálhatnánk.

Sokan csinálják azt, hogy saját értelmezés után belinkelik a hírt 1-2 (saját!) mondattal, amely akár az eredeti hírből is származhat, de normálisan fordítva, ez szerintem teljesen jó módszer.
Csak mert a használt gépi fordítók továbbra is borzalmasan működnek, amikor a célnyelv magyar.

UI: nem, továbbra sem a híreket hozó személyekkel van gondom, de tényleg sok a gépi fordított magyar szöveg :( ez wilsonéknál is nagyon zavaró volt, most is az.
Hol van @duckdodgers™ meg @Dalco Olmo ??