Visszajelzések és javaslatok

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 586
14 521
113
oroszban kiprobáltam ott azonnal látom az idézést (proba képpen, ugyan azokat), valami cenzor beállítás van,
Szép új világ

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 114
50 470
113
Hat akkor te nezegess orosz Twittert, biztosan qrva erdekes lesz. :D
"oroszban" - szerintem az orosz biztpol topicra gondolt.

Egyébként én úgy tudom, azért fordul elő a @zolkas által említett jelenség, mert "potentially sensitive" címkével van ellátva pl egy twitter videó, és így beágyazva nem jeleníti meg a fórumon.

• Tetszik
Reactions: perceptron

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 586
14 521
113
"oroszban" - szerintem az orosz biztpol topicra gondolt.

Egyébként én úgy tudom, azért fordul elő a @zolkas által említett jelenség, mert "potentially sensitive" címkével van ellátva pl egy twitter videó, és így beágyazva nem jeleníti meg a fórumon.
én nem tudom milyen beállítási lehetőségek vannak de az a link ami az ukrajna oldalon nem jelent meg az oroszban simán. közzéttem majd megnéztem és töröltem, vagyis az ukrajna oldalon van módosítás mert ez nem jelentett problémát régebben.

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
6 676
14 013
113
Hello, ezt hová tegyem?

Azért kérdem, mert a Magyarország, A nagy sakktábla, NATO című témák mind zárva vannak.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 212
14 158
113
Hello, ezt hová tegyem?

Azért kérdem, mert a Magyarország, A nagy sakktábla, NATO című témák mind zárva vannak.
NATO megnyitva

P

Pogány

Guest
Kibaszott idegesítô àm egy zàrvatartott szimpàtiàs topik mellett, ami elvileg erre van, hogy amikor két óràt elkúrok az életembôl egy hosszú és összeszedett majd a karakterlimit és az ukri topik kétóràs limitjének össsefüggése miatt sokiàg szerkesztett kommentre, hogy ketté se kelljen szednem a nehézkesebb telefonos felületen, akkor az csak úgy jelzés nélkül eltûnik, pedig szàmomra legalàbbis lett volna jelentôsége.

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
3 212
14 158
113
Kibaszott idegesítô àm egy zàrvatartott szimpàtiàs topik mellett, ami elvileg erre van, hogy amikor két óràt elkúrok az életembôl egy hosszú és összeszedett majd a karakterlimit és az ukri topik kétóràs limitjének össsefüggése miatt sokiàg szerkesztett kommentre, hogy ketté se kelljen szednem a nehézkesebb telefonos felületen, akkor az csak úgy jelzés nélkül eltûnik, pedig szàmomra legalàbbis lett volna jelentôsége.
Azzal kezdted azt a kommentet is, hogy zárva a szimpatizánsok topik (amit én a magam részéről egy darabig még biztos zárva tartok, mert nem gőzleeresztőként hanem gyújtópontként működik). Ez esetben nem az a megoldás, hogy az egymással kapcsolatos világnézeti problémáitokat a kéznél lévő topikban beszélitek meg. Régebben ez privátban volt intézve, kulturáltan.

u.i.: Sakktábla nyitva.

P

Pogány

Guest
Azzal kezdted azt a kommentet is, hogy zárva a szimpatizánsok topik (amit én a magam részéről egy darabig még biztos zárva tartok, mert nem gőzleeresztőként hanem gyújtópontként működik). Ez esetben nem az a megoldás, hogy az egymással kapcsolatos világnézeti problémáitokat a kéznél lévő topikban beszélitek meg. Régebben ez privátban volt intézve, kulturáltan.

Sakktàblàra ment a làjk.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
9 114
50 470
113

Ilyenkor nem lehet az említett hozzászólásokat átkonvertálni privát beszélgetéssé admin oldalról? Csak hogy megmaradjon.