Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
A francért nem tudok képet rendesen feltölteni?! :mad: :hadonaszos:
Rosszul linkeled. Elmagyaráztam már párszor milyen lehetőségek vannak, azt persze nem jegyezted meg, mer minek. Amúgy meg szétrúgják a seggemet ha emiatt (hogy újra elmagyarázom) megint nekiállnak egyesek egy lecsúszott faszbuk fiók szintjére zülleszteni topicokat. Mondjuk azért is járna alaphangon mindig egy teljes heti "full ban" a fórumról, hogy kicsit kialakuljon a Pavlovi reflex emiatt. Csodákra képes egy-két ilyen "ban kúra". :D
 
  • Vicces
Reactions: Kim Philby
M

molnibalage

Guest
A francért nem tudok képet rendesen feltölteni?! :mad: :hadonaszos:
Mert a jelek szerint nem tudod, hogy hogyan kell....
INGYÉRT csinálom rá a tartalmat én is.

És épp azt fejtegettem,hogy szívesen fizetnék érte, ha kapnék érte valamit, pl. az egy éve javítatlan engem zavaró hiba javítását...
Melyik cikket írtad te?
Vagy azzal validálod tehetetlenségedet, hogy ide írsz és akkor ez feljogosít bármire vagy arra, hogy "ez jár"...?
 
  • Tetszik
Reactions: Leonidas

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 847
18 961
113
Van egy tökéletesen működő módszer, amivel egy klikkeléssel láthatod az összes új hsz-t és oda ugrik a fórum, ahova kell.
Egy második kilikkelés meg a főoldal.

Majd te elvi okokból ellenzed.
Figyu, ha neked semmi sem jó, akkor az nyávogás.

De mondom, van megoldás.
Nem kötelező ide járni.
Ingyen.
Egy klikkelés? 12 léps megnézni mi a Járvány topik utolsó friss hozzászólása az általad javasold módon.



12 Lépés

1. Beismertük, hogy tehetetlenek vagyunk a beképzeltségünkkel szemben – hogy életünk irányíthatatlanná vált.
2. Eljutottunk arra a hitre, hogy egy nálunk hatalmasabb Erő helyreállíthatja lelki egészségünket.
3. Elhatároztuk, hogy akaratunkat és életünket a saját felfogásunk szerinti Isten gondviselésére bízzuk.
4. Félelem nélkül mélyreható erkölcsi leltárt készítettünk magunkról.
5. Beismertük Istennek, magunknak és egy embertársunknak hibáink valódi természetét.
6. Teljességgel készen álltunk arra, hogy Isten megszabadítson bennünket mindezektől a jellemhibáktól.
7. Alázatosan kértük őt hiányosságaink felszámolására.
8. Listát készítettünk mindazokról, akiknek valaha kárára voltunk, és hajlandóvá váltunk mindnyájuknak jóvátételt nyújtani.
9. Közvetlen jóvátételt nyújtottunk nekik, ahol lehetséges volt, kivéve, ha ez sérelmes lett volna rájuk, vagy másokra nézve.
10 Folytattuk a személyes leltár készítését, és haladéktalanul beismertük, amikor hibáztunk.
12. Igyekeztünk ima és meditáció útján elmélyíteni tudatos kapcsolatunkat a saját felfogásunk szerinti Istennel, csak azért imádkoztunk, hogy felismerjük velünk kapcsolatos akaratát, és hogy legyen erőnk a teljesítéséhez.

E lépések eredményeként spirituális ébredést éltünk át, megpróbáltuk ezt az üzenetet molnibalagehoz eljuttatni, és ezeket az elveket életünk minden dolgában érvényre juttatni.

Melyik cikket írtad te?
Vagy azzal validálod tehetetlenségedet, hogy ide írsz és akkor ez feljogosít bármire vagy arra, hogy "ez jár"...?
Szívesen segítettem eddig sokaknak, neked is a közösségben, ahol tudtam. A közösség tagjának lenni egy közsség célja, értelme. Látszik, hogy vannak akik csak a saját csodálatosságuk bűvöletében élnek. Ha defektet kap a kerékpárod szívesen segítek befoltozni a kereket, mérnök úr!
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 847
18 961
113
Ha már a HTKA.hu főoldala a téma... az "Épp beszédtéma" dobozban régen nem jelentek meg a biztpol topikok, mint most. Szerintem ezt vissza kellene állítani a régi állapotra, hogy ezzel is az oldal haditechnikai tartalma/vonatkozása erősödjön. Mert ez egy haditechnikával foglalkozó oldal. Erről mi a véleményetek?
Jó lenne, ha csak azt lehetne ott látni, hogy a T-72 felújítás hogy lenne jó ötlet! Illetve melyik WoT fórumos RHA számítás az igazán pontos.
 

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 178
113
A képfeltöltés támogatásának hiánya is "nyivákolás"?

Ez a funkció elsősorban pontosan azért van nálunk is letiltva, mint kb. a legtöbb olyan fórumon, ami nem valamilyen support oldal: nem hiányzik senkinek az, hogy kapja az ügyvédi felszólításokat hogy tagok által feltöltögetett jogvédett és / vagy büntetendő tartalmú képanyagokat hosztol a rendszere. A fórummotor természetesen tudja, de ez ilyen "köszi, de kösz nem" kategóriás feature :)
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
17 773
30 544
113
Mert a jelek szerint nem tudod, hogy hogyan kell....

Melyik cikket írtad te?
Vagy azzal validálod tehetetlenségedet, hogy ide írsz és akkor ez feljogosít bármire vagy arra, hogy "ez jár"...?
Jut eszembe,telefonos befizetésre továbbra sincs lehetőség?Hubelebalazs vitapartner vagy,de kiváló cikkíró.Megerdemelned,hogy meg is kapd értük a láda sört.De én kompjuteranalfabeta vagyok,netes fizetesekbe ezért nem megyek bele.
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány
M

molnibalage

Guest
Szívesen segítettem eddig sokaknak, neked is a közösségben, ahol tudtam.
Megmutattam a problémádra a megoldást...
Az oldalon megjelenő tartalom kb. 95%-át én írtam ide 2017 ősze óta.
Csak kb. ötször magyaráztam el másnak a képfeltöltést...
A közösség tagjának lenni egy közsség célja, értelme. Látszik, hogy vannak akik csak a saját csodálatosságuk bűvöletében élnek.
Esetleg feltűnt a "közreműködők" része a videók és cikkekben?
Vagy ebben?

A közösségről tartani kiselőadást nekem valahol vastagbőrös...

Esetleg feltűnhetne az, hogy az ostoba emberek társasága az, amit nehezen viselek.
Vagy azt, amikor valaki alaptalanul pattog.

Ha defektet kap a kerékpárod szívesen segítek befoltozni a kereket, mérnök úr!
Arcod az van.

Jut eszembe,telefonos befizetésre továbbra sincs lehetőség?Hubelebalazs vitapartner vagy,de kiváló cikkíró.Megerdemelned,hogy meg is kapd értük a láda sört.De én kompjuteranalfabeta vagyok,netes fizetesekbe ezért nem megyek bele.
Mármint a Militavia támogatására?
Nincs. Telefonos befizetés? Azt sem tudom hogyan kell, de azt tudom, hogy adománygyűjtésnél sápolnak rendesen.

A YT felülete, a Patreon és direkt paypal adakozási lehetőség van. Ez utóbbinál jutalmat nem tudok adni, hiszen a felület nem teszi lehetővé. A Patreon és YT felülete ezt megodja.
 

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 613
26 009
113
Nem, nem lehet. Ugyanakkor a jelenleg még alkalmazottak szerint mindenkinek jár egy retorzió nélküli törlés még ha olyan durva eset is volt, mint ami volt.

Mindenesetre neked speciel sokkal több törölt kommented van személyeskedés miatt, szóval picit furcsállom a megjegyzést. Mindamellett, hogy abban természetesen nincs vita, hogy nem volt vállalható hangvételű, amit páran, köztük te is kaptatok.
Vettem és megértettem ! Annyit jeleznék csak , hogy óvodás korom óta úgy élek , hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző ! Én addig a pontig amíg valaki normális velem addig én is az vagyok vele ! Tehát ha én személyeskedek az már csak reakció valakinek a személyeskedő , sértő kommentjére !
 
  • Tetszik
Reactions: merleg

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
37 498
72 480
113
Jó lenne, ha csak azt lehetne ott látni, hogy a T-72 felújítás hogy lenne jó ötlet! Illetve melyik WoT fórumos RHA számítás az igazán pontos.
Ez egy haditechnikával foglalkozó oldal és fórum. Azért lett létrehozva sok évvel ezelőtt, hogy legyen egy hely ahol haditechnikáról lehet olvasni és beszélgetni. Minden más topik csak azért létezik, hogy ne a haditechnikai topikok legyenek tele offtopik hozzászólásokkal.
 

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
6 847
18 961
113
Ez egy haditechnikával foglalkozó oldal és fórum. Azért lett létrehozva sok évvel ezelőtt, hogy legyen egy hely ahol haditechnikáról lehet beszélgetni. Minden más topik csak azért létezik, hogy ne a haditechnikai topikok legyenek tele offtopik hozzászólásokkal.
a fantázia-foci bajnokság stílusú adok-kapokkal van tele a "haditechnikai" "szakmai" témák jelentős része.
 
  • Tetszik
Reactions: Terminator
W

Wilson

Guest
Jut eszembe,telefonos befizetésre továbbra sincs lehetőség?Hubelebalazs vitapartner vagy,de kiváló cikkíró.Megerdemelned,hogy meg is kapd értük a láda sört.De én kompjuteranalfabeta vagyok,netes fizetesekbe ezért nem megyek bele.
Ha van internetes fizetésre beállított bankkártyád akkor most ott a fülkéből pár kattintással meg tudott oldani a dolgot ha felmész a Militavia ott a youtube oldalon a névjegyek alatt megtalálod pl a paypalt ott be tudod állítani, hogy paypallal vagy bank és hitel kártyával akarsz adományozni sőt azt is beállítható, hogy akár havi rendszerességgel adományozz.
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
17 773
30 544
113
Megmutattam a problémádra a megoldást...
Az oldalon megjelenő tartalom kb. 95%-át én írtam ide 2017 ősze óta.
Csak kb. ötször magyaráztam el másnak a képfeltöltést...

Esetleg feltűnt a "közreműködők" része a videók és cikkekben?
Vagy ebben?

A közösségről tartani kiselőadást nekem valahol vastagbőrös...

Esetleg feltűnhetne az, hogy az ostoba emberek társasága az, amit nehezen viselek.
Vagy azt, amikor valaki alaptalanul pattog.


Arcod az van.


Mármint a Militavia támogatására?
Nincs. Telefonos befizetés? Azt sem tudom hogyan kell, de azt tudom, hogy adománygyűjtésnél sápolnak rendesen.

A YT felülete, a Patreon és direkt paypal adakozási lehetőség van. Ez utóbbinál jutalmat nem tudok adni, hiszen a felület nem teszi lehetővé. A Patreon és YT felülete ezt megodja.
Valahogy majd megoldjuk.Ha másképpen nem,nagy ritkán járok Üllőn a Lenovonal meg Ferihegyen a reptéren.Ott hagyok neked egy tálca Bitburgert, és sportosan kibiciglozel érte ☺️
 
  • Vicces
Reactions: Kim Philby

Tcat

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2009. április 27.
2 067
9 178
113
Egy klikkelés? 12 léps megnézni mi a Járvány topik utolsó friss hozzászólása az általad javasold módon.

Ha be vagy jelentkezve akkor a fórumban mindenhol / minden topic link a legelső olvastalan hozzászólásra visz. Ha nincs ilyen a topic utolsó oldalára. A XenForo mindig is így működött függetlenül attól, hogy a főoldali topic doboz át lett variálva.

A főoldali dobozban a linkek régen a legutolsó topic oldalra vittek. Most az valóban nem jó. De megígérem neked a hétvégén megcsinálom a rég formára :)
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Erre van más módszer is mint az, hogy bizonyos komment szám felett fizetni kell.

Amúgy meg szerintem ezt az oldalt már egy ideje a Strategic Hazard Intervention, Espionage and Logistics Directorate” (’Stratégiai Veszélyelhárítás, Logisztikai és Hírszerzési Igazgatóság) üzemelteti, úgy hogy no para a finanszírozás megoldva:).

Arra viszont mindenki készüljön fel, hogy a moderáció keményebb lesz nem akarom lelőni @Tcat szerda esti bejelentését, de én biztos forrásból tudom, hogy új taggal bővül a moderácíó.

Egy olyan taggal akinek nagy tapasztalata van a moderációban ,és az hír járja róla, hogy nagyon szigorú elvek szerint moderál, eléggé sajátságos módszerei vannak és különösen fontos szabály, hogy nagyon nem tanácsos őt felbosszantani...Íme egy kép róla, a képen éppen moderácíó közben látható ahogy az általa alkalmazott sajátos módszerrel éppen kimoderál egy renitens fórumozók...:):)

cf4fbd45d4b64f24bc986c3832d09d6e.gif
A Spártai módszer, a Taigetoszról való ledobás is hatásos moderációs fegyverként, nekem aztán elhiheted. :eek::D
 

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
17 773
30 544
113
Ha van internetes fizetésre beállított bankkártyád akkor most ott a fülkéből pár kattintással meg tudott oldani a dolgot ha felmész a Militavia ott a youtube oldalon a névjegyek alatt megtalálod pl a paypalt ott be tudod állítani, hogy paypallal vagy bank és hitel kártyával akarsz adományozni sőt azt is beállítható, hogy akár havi rendszerességgel adományozz.
Nincs.Soha semmit nem veszek az interneten keresztül,semmit nem fizetek be.Lenyegeben hülye vagyok a számítógéphez, ezért ilyen célra egy kártyás telefont tartok fent.Jobb tudomásul venni a korlátokat,mint hogy hozzanem értésem miatt leuritsek a bankszámlámat.
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
Nincs.Soha semmit nem veszek az interneten keresztül,semmit nem fizetek be.Lenyegeben hülye vagyok a számítógéphez, ezért ilyen célra egy kártyás telefont tartok fent.Jobb tudomásul venni a korlátokat,mint hogy hozzanem értésem miatt leuritsek a bankszámlámat.
Olyan bankszámlát kell kérni, amire a főszámlákról rakod vagy rakatpd át a pénzt, és arról fizetsz internetes vásárláskor. Most mondhatnád, de hát arra is interneten teszed át a pénzt, így kileshetik a neten a kapcsolatot, tehát nem biztonságos.

Nem feltétlenül. Ugyanis pld. a Unicreditnél van telefonos "telebank" rendszer is, ahol azt felhívva majd beazonosítva magadat SZÓBAN megadva a tranzakciókat egy operátor végzi el a megadott banki műveleteket, ami gyakorlatilag lehet bármilyen tranzakció amire TE megbízást adsz. Persze mindig egyeztetnek miután lediktáltál egy tranzakciót pld. egy más számlájára való átutalást, víz villany stb. számla fizetés átutalást vagy bármit. Én 12 éve használom a rendszert ha kell. Amikor még 10-12 éve még nagyon döcögős gyermekcipőben járt az online tranzakciózás, kevés és macerás volt az online banki tranzakciózás, én akkor is ha akartam egy hegycsúcsról éjjel kettőkor is egy szál sima telefonnal olyan banki műveletet kértem ami nekem tetszett vagy szerettem volna. Mindezt bagóért, semmi extra költség. Nem kellett drága telefon sem internet kapcsolat hozzá, csupán egy megbízható mobil vagy vezetékes telefonkapcsolat, ami nem szakad meg.

Aki akarja próbálja ki. Én ma is náluk vagyok ügyfél, a netes okosmobilos hozzáféréseken kívül ma is működik náluk a telebank egy szál sima telefonvonalról.

Egyébként valószínűleg az összes fizetési rendszert ismerem a világon és használtam is már őket, némelyiket sokat. De ugye ez itt nem téma, ezért soha nem is írtam róla. Most IS csak @Negan -nak segítendő írtam le mi a stájasz, ha érdekli. Persze bárki más is használja az infokat ha érdekli a dolog. (pld. direkt internetes vásárlásra fenntartott számlaszámról vásárlás, hogy a főszámlád / számláidat mindig biztonságban tudd az internetes csalóktól - több bank is kínál pluszban már ilyen számlákat a főszámlához)
 
T

Törölt tag 1945

Guest
Vettem és megértettem ! Annyit jeleznék csak , hogy óvodás korom óta úgy élek , hogy amilyen a mosdó olyan a törölköző ! Én addig a pontig amíg valaki normális velem addig én is az vagyok vele ! Tehát ha én személyeskedek az már csak reakció valakinek a személyeskedő , sértő kommentjére !

Írhatnál te is kontentet az oldalra, például vadászpuskákról, kaliberekről, optikákról, éjjellátókról, ruházatról, stb.
:cool:
 
Status
Not open for further replies.