Ahol fizetsz valamiért, ott kapsz is valamit érte, egy szerződés születik, és azért elvárhatsz dolgokat. Támogatást. Rendelkezésre állást. Ha hihetünk a kapott infóknak, pár önkéntes finanszírozza az oldalt. Ki tudja meddig működik így. Moderáció akadozik,mert önkéntesek csinálják, ingyen. Az oldal technikai hibái akár egy éve is javítatlanok (linkek a friss kommentekből téma első oldalára mutatnak), mert nicns kapacitás kijavítani. Az oldal technikailag egyre csak amortizálódik, nekem úgy néz ki, csak idő kérdése a roló.
Szerinted elvárható, hogy páran saját pénzből elnyomjanak évi 30 rongyot (szolid becslés) csak a infrastruktúrára az oldal alatt?
Elvárható, hogy ingyen dolgozzanak, hogy ez működjön, mert nekünk jár, hogy kommentelhessünk?
Ha bedől az egész, akkor meg majd a k. anyjuk?
Szerintem lehetne monetizálni, és fenntarthatóvá tenni, anélkül, hogy nagyon fájna. Támogathatnánk is az oldalt, de ha nem érezzük, hogy kapunk valamit, kevésbé szívesen nyílik meg az pénztárca. Az, hogy kapunk egy moderálatlan amortizálódó fórumot kevés. Ha azt kapjuk, hogy... pl. többet kommentelhetünk, akkor kaptunk valamit, és van nyomás arra, hogy ismét fizessünk akár! (én nem tartom a patreon-t jónak, kevésbé fizetek elő indefinite, mint hogy vegyek valami "krditet" amit felélek, és aztán vegyek ismét, ha akarok.