Visszajelzések és javaslatok

Legyünk tekintettel az érzékenységükre?
Nem foglaltam állást az ügyben, pusztán jeleztem, hogy nyilvánvaló volt, hogy viszonozni fogják.

Ha már megkérded, eszembe nem jutna győzködni olyanokat, akik utálnak. És az elismerésükre sem vágyok. Szóval a magam részéről biztosan távol tartom magam az ilyen jellegű tevékenységtől.

Valami zavar van az erőben: nem jönnek meg az értesítések, de jön olyan értesítés amit nem az én kommentemre nem nekem írtak.....

Attól tartok, hogy a Járványok topik után nyilvánosan kihirdetett moderálási elvek deklarálása szükséges az Ukrajnai fegyveres konfliktus topikban is, mert kezd elszabadulni a paci, és személyeskedésbe és egymás ingerlésébe átalakulni a biztpol témák tárgyalása helyett...

Uraim elérkezettnek láttam az időt, hogy a HTKA-n való bő tíz évemet lezárjam, de minimum jó hosszú ideig szüneteltessem. Úgy érzem az a színvonal esés amit az utóbbi években tapasztaltam már tanulás és az ismeretek átadásának teljesen a rovására megy és nem igazán szeretném tovább folytatni.
Köszönöm azoknak akik tudásukat megosztva növelték a fórumközösség érdemeit és azoknak akik éjt nappallá téve kutatták az internet bugyrait mindenféle hírmorzsa után fáradhatatlanul. Illetve köszönöm a fórum üzemeltető állománynak, hogy felültet biztosítottak mindennek.

További kellemes és hasznos eszmecserét kívánok minden fórumtársnak és vendégolvasónak és remélem, hogy ez a trend minél hamarabb a visszájára fog fordulni.

Mivel ez a haditechnikainak nevezett fórum kritikátlanul teret ad az orosz információs hadviselésnek, a továbbiakban nem kívánok ezen az oldalon szerepelni.
Köszönet a megjelentetett anyagokért, technikai kérdésekben a továbbiakban @molnibalage -t keressétek.

Köszönöm az eddigi figyelmet.
Hpasp

ui: @Tcat az accountom törölhető.

Mivel ez a haditechnikainak nevezett fórum kritikátlanul teret ad az orosz információs hadviselésnek, a továbbiakban nem kívánok ezen az oldalon szerepelni.
Köszönet a megjelentetett anyagokért, technikai kérdésekben a továbbiakban @molnibalage -t keressétek.

Hpasp

HPASP = > KIA (RIP) :(

Hpasp

Én már volt, hogy egyszer ugyane miatt bevadultam itt, és olyan hozzászólásokra ragadtattam magam, hogy inkább mindent töröltettem Tcattel, úgyhogy megértelek. Sokszor én is elcsodálkozom rajta... remélem még látunk valahol, valamikor...

Nem csak MEDEVAC történt a szellemi frissesség megőrzése érdekében.
Max. 20 olvtársat láttam az évek során, akiknek érdemi hozzászólásai voltak a haditechnikáról, a magyar fejlesztésekről, illetve a Honvédségről. @Hpasp az egyik kedvencem (volt), és @krisss is az volt. Mindkettőjük döntését meg tudom érteni. A többieket arra kérem, hogy ne hagyjanak cserben!:(

Hpasp

Ez nagyon szomorú. Ha minden hozzáértő ember kilép, akkor csak a politikai posvány marad és olvashatjuk a propagandát mindkét oldalról. Múltkor @krisss, most meg te. Konkrétan a lényegét veszíti el a fórum, amiért érdemes volt regisztrálni. A balhét, meg egymás pocskondiázását máshol is lehet követni.

Max. 20 olvtársat láttam az évek során, akiknek érdemi hozzászólásai voltak a haditechnikáról, a magyar fejlesztésekről, illetve a Honvédségről. @Hpasp az egyik kedvencem (volt), és @krisss is az volt. Mindkettőjük döntését meg tudom érteni. A többieket arra kérem, hogy ne hagyjanak cserben!:(
Rajtam keresztül azért eljuthat még érték tőle ide.
De bevallom nekem is egyre gyakorobb, hogy rábökök az olvasatlan gombra. Megnézem ki szólt hozzá és mihez...
...majd az esetek többségében akkor meg sem nyitom a topikokat. Olvasottnak jelölés és csá.

Kb. fél tucat ember kommentelését látva olvasok bele adott topikba és technikai területen is talán 15-20 emberét.
Ha egy jól behatárolható csoport és múlbeli ismeretek alapján XY szól hozzá. Meg se nyitom. Minek. Szemetet találok a sarki kukában is, a propaganda is jön minden csövön. Az nem kell még innen is.

Én már volt, hogy egyszer ugyane miatt bevadultam itt, és olyan hozzászólásokra ragadtattam magam, hogy inkább mindent töröltettem Tcattel, úgyhogy megértelek. Sokszor én is elcsodálkozom rajta... remélem még látunk valahol, valamikor...
Ettől még a lektora marad a Militavia csatornának, szóval szakértelme és tudása meg fog jelenni az oldalon. Csak nem a fórumon, kivéve, ha éppen küld valamit, amit megoszthatok itt is. :)

Egy ideje már távol tartottam magam ettől a fórumtól, csak azért írok most, hogy töröljétek a fiókomat. Nem kívánok a regisztrált tagja lenni az orosz információs hadviselés magyar nyelvű főhadiszállásának.

törésvonal 1: választások jönnek, egyes topikokból egyszerűen ki kellett maradni ha nem akart személyeskedést kapni az ember
törésvonal 2: az ukrán topik mentén végképp személyeskedésbe ment át a tartalom nagy része a szélsőséges táborok között, és ez a fórum nagyjára terjed
Magam részéről én is az eddigi egyes topikokat érintő visszavonulásomat, teljeskörűre változtatom. Majd ha elült mindkét vihar, talán viszanézek.

• Tetszik
Reactions: Blitz97