Ezt a rangjelzéses dolgot szerintem hagyd a végére, a lényeg, hogy rendben menjen.
Már szóvá tettem, de azt hiszem nem lehet elégszer. A fórum struktúrájára ode kéne figyelni, mert szerintem KATASZTRÓFA felé haladtok

)
A jelenlegi felállás szerint, ahogy látom a hírek a "Hírsarok"-ba kerülnek és mindegyik hír kap egy-egy topikot. A többi amiket elvileg mi nyithatunk, rá van bízva a "Haditehnika és általános katonai témák"-ra.
Ez csak első pillanatban tűnik könnyű megoldásnak és pont azt a képességét öli meg a fórumnak, amit maximálisan ki lehetne használni az azonos tartamú információk hatékony gazdálkodásában.
Vegyünk néhány példát:
Most megjelent egy hír a BMD-4 rendszeresítésétől. Kapott egy topikot. Jövőre várhatóan megint megjelenik egy hír a típussal kapcsolatban. Fog kapni még egy topikot. Valaki az általános katonai témáknál fog nyitni egy BMD-s topikot. Lehetséges, hogy jövőre két, akár három híretek is lesz a típussal pacsolatban. Ez oda vezet, hogy jövő év végére a típushoz vagy négy topik is fog tartozni.
Vehetünk egy másik típust pl a su-35-öt. Ez a típus egy komoly hírforrás. Ha importáljátok az adatokat az elmúlt néhány évből és hozzáadjuk amik még ehhez a géphez kötődnek majd, akkor már startból több mint 10 párhuzamos topikkal számolhatunk.
Ilyet még semmilyen általam ismert katonai tartalmú fórumon nem láttam. Amelyeket én ismerem ott szigorúan egy témához-típushoz egy topik tartozik. A moderátorok, meg odafigyelnek, hogy a résztvevők ne kezdjék el duplázni őket. Ha mégis megtörténik a topikot bezárják, a hozzászólásokat, meg átmásolják az eredetibe.
Tehát meglátásom szerint vissza kéne térni ahhoz a felálláshoz, amivel kedtetek. Az országokhoz megnyitni e jelentősebb típusokhoz társítható topikokat és azokhoz kötni a híreket. És ha valami újdonság jelenik meg hír formájában akkor mindíg ahhoz a már megalkotott topikhoz kapcsolni és ott folytatni a hozzászólásokat.