szart sem ernek, te turho, eppen most vannak befenyitve a kincsik. az hogy te milyen kis buzerans matracban eled a mindennapjaid, az a te dolgod, de kb. semmi sem fog megvalosulni az altalad felvazoltakbol, te geci.
Ez igy rendben van?Csak kérdezem.
szart sem ernek, te turho, eppen most vannak befenyitve a kincsik. az hogy te milyen kis buzerans matracban eled a mindennapjaid, az a te dolgod, de kb. semmi sem fog megvalosulni az altalad felvazoltakbol, te geci.
Az túl humánus, inkább Ladagrant kommentek olvasása Zámbó Jimy techno remix mellettTalán halálbüntetés?

A stilus önmagáért beszél...ugysnugy megbasszak a kurva anyjukat is, mint a szovjetek ezzel. lehet, lesz penzuk, de hogy kurvara nem fogjak elkolteni, az is biztos....
Szerintem akadj/akadjatok már le @Wilson-ról. Nem miatta olyan a fórum amilyen (mint fent is látszik)Nekem "kicsit" zavaró, hogy egész sok normális ember van kitiltva mert kiakad az udvarias-ventillátorba-szarásra-kiképzett véleményformálók szabadságán!!!
Ennyi erővel a sok éves munka után -amivel sikerült idáig eljutni-- irhatnátok egy privátot Wilson-Kovács-ügynöknek, hogy havi 1-2-tízezerért átadjátok...
...ja, "semmi cicó": $.
Ha nagyon kell, segíthetek: kisf@szom, nagy-f@szom, qrva élet, stb...
Elég, vagy visszatértek a régi normálisba, ahogy lettetek "valami" az "objektívos"-ventillátorba-szarás támogatásából???
.
Először meglepődtem, mikor visszatértem, hogy ebben az új szerepkörében @Wilson valójában Ulippo, de miután megjelent @Kijev Szelleme megnyugodtam.Szerintem akadj/akadjatok már le @Wilson-ról. Nem miatta olyan a fórum amilyen (mint fent is látszik)

Természetesen nem cél, hogy jöjjön a kalapácsos ember, ám a mai világban... de biztos ami biztos én már bekészítettem az olvasnivalót bannolás esetére.Lassan nem marad fórumozó! Ha az a cél, hogy az ukrán topik napi 60 oldalát leredukáljuk 10-20-ra, akkor hamarosan meg lesz a limit!![]()
Szerintem ő itt van. Más néven.
Nekem igen. Megvárom, aztán úgy odabaxunk az orosz propinak, hogy újabb fél év szilencium lesz belőle.![]()
Nem is tudom, nekem a heringszagú bab valahogy kevésbé üdítő gondolat.amúgy tisza bénák ...
csak oda kéne írniuk minden komment végére hogy:
"ha ezért a kommentemért lebannolsz akkor romlott babszagú hering vagy"
és egyből senki nem lenne bannolva ... mert senki se akar romlott babszagú hering lenni

Egy próbát megér!amúgy tisza bénák ...
csak oda kéne írniuk minden komment végére hogy:
"ha ezért a kommentemért lebannolsz akkor romlott babszagú hering vagy"
és egyből senki nem lenne bannolva ... mert senki se akar romlott babszagú hering lenni

) és akkor talán más oldalakat fognak boldogitani.Vagy csak az új tag egy darabig ne nyithasson topicot és utána is jóvá kéne hagyni egy admin-nak...Ismét itt vannak kinai barátaink,én úgy látom hogy a spamrobot létrehoz egy új felhasználót,és utána indul a buli.
Javasolnám hogy 10 napig ne lehessen új felhasználót regisztrálni (vagyunk elegen) és akkor talán más oldalakat fognak boldogitani.
Ma reggeli új felhasználó "birdleg56871"
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..