Visszajelzések és javaslatok

Nekem "kicsit" zavaró, hogy egész sok normális ember van kitiltva mert kiakad az udvarias-ventillátorba-szarásra-kiképzett véleményformálók szabadságán!!!

Ennyi erővel a sok éves munka után -amivel sikerült idáig eljutni-- irhatnátok egy privátot Wilson-Kovács-ügynöknek, hogy havi 1-2-tízezerért átadjátok...

...ja, "semmi cicó": $.

Ha nagyon kell, segíthetek: kisf@szom, nagy-f@szom, qrva élet, stb...

Elég, vagy visszatértek a régi normálisba, ahogy lettetek "valami" az "objektívos"-ventillátorba-szarás támogatásából???

.

Nekem "kicsit" zavaró, hogy egész sok normális ember van kitiltva mert kiakad az udvarias-ventillátorba-szarásra-kiképzett véleményformálók szabadságán!!!

Ennyi erővel a sok éves munka után -amivel sikerült idáig eljutni-- irhatnátok egy privátot Wilson-Kovács-ügynöknek, hogy havi 1-2-tízezerért átadjátok...

...ja, "semmi cicó": $.

Ha nagyon kell, segíthetek: kisf@szom, nagy-f@szom, qrva élet, stb...

Elég, vagy visszatértek a régi normálisba, ahogy lettetek "valami" az "objektívos"-ventillátorba-szarás támogatásából???

.
Szerintem akadj/akadjatok már le @Wilson-ról. Nem miatta olyan a fórum amilyen (mint fent is látszik)

Ellenpontként amúgy ott van @boki, csak amit Ő hoz az Számodra "hír", amit meg Wilson az meg "propaganda". Más szerint meg fordítva. Szerintem mindkettőjüknek joga van itt lenni.

Szerintem akadj/akadjatok már le @Wilson-ról. Nem miatta olyan a fórum amilyen (mint fent is látszik)
Először meglepődtem, mikor visszatértem, hogy ebben az új szerepkörében @Wilson valójában Ulippo, de miután megjelent @Kijev Szelleme megnyugodtam.
Nem @boki és @Wilson itt a probléma, még véletlenül sem, hanem azok az újonnan regisztrált tagok "egyik és másik oldalról" is, akik csetelgetni járnak ide olykor kocsmai stilusban.
Legyen 48 órára zárva a topik és az idétlenje agyérgörcsben ki fog halni...

Lassan nem marad fórumozó! Ha az a cél, hogy az ukrán topik napi 60 oldalát leredukáljuk 10-20-ra, akkor hamarosan meg lesz a limit!:rolleyes:
Természetesen nem cél, hogy jöjjön a kalapácsos ember, ám a mai világban... de biztos ami biztos én már bekészítettem az olvasnivalót bannolás esetére.

Repül a nehéz bann: ki tudja, hol áll meg?
Ki tudja, hol áll meg s kit hogyan talál meg?
Fuss, ha futhatsz, phaidros! pallos alatt fejed!
Víz se mossa rólad le a hangulatkeltő nevet!

Nekem igen. Megvárom, aztán úgy odabaxunk az orosz propinak, hogy újabb fél év szilencium lesz belőle. :D
dd0.png

Ismét itt vannak kinai barátaink,én úgy látom hogy a spamrobot létrehoz egy új felhasználót,és utána indul a buli.
Javasolnám hogy 10 napig ne lehessen új felhasználót regisztrálni (vagyunk elegen :) ) és akkor talán más oldalakat fognak boldogitani.
Ma reggeli új felhasználó "birdleg56871"

Ismét itt vannak kinai barátaink,én úgy látom hogy a spamrobot létrehoz egy új felhasználót,és utána indul a buli.
Javasolnám hogy 10 napig ne lehessen új felhasználót regisztrálni (vagyunk elegen :) ) és akkor talán más oldalakat fognak boldogitani.
Ma reggeli új felhasználó "birdleg56871"
Vagy csak az új tag egy darabig ne nyithasson topicot és utána is jóvá kéne hagyni egy admin-nak...