Visszajelzések és javaslatok

Kérhetnék valami definíciót a hangulatkeltés bűntettére?
Megint valakit karóba húztak az miatt,vagy beidézné az inkriminált kommentjét a bűnösnek egy modi?
:eek:
Nem a törvényszéket bírálom,csak ,hogy tudjam mi a hangulat keltés.
Köszi.

Láttad odaírva, hogy rossz hangulatkeltés miatt? :D
A múltkor, jó hangulatban mentem haza, áradt belőlem a jó hangulat, azóta permban vonatkozik rám a hálószobában. :p
Cseh fórumon pl. írnod kell regisztrációkor valami értelmeset az adminnak, hogy miért is leszel normális tagja a fórumnak...
Nóórmális? Aki ilyennel tölti a drága idejét?!!:eek:

Ez meg egy másik gumicsont: https://forum.htka.hu/threads/hirek-ukrajnai-fegyveres-konfliktus.855/post-1171004

Legalább két másik topikban végigment már a gázügy. Emberünk azt nem olvasta, máshol se olvasta vagy átnéz rajta, mert nem passzol a felfogásához.
És generál egy vitát, ami egyébként nem is a topikba tartozik.

Az ilyen kommenteknél siklik ki az egész topiktéma, halmozódnak a kommentek, amiket éppen ezért egyre kevésbé lehet és érdemes visszaolvasni.
Ennek eredménye, hogy a hírhozó már nem lapoz vissza csak beteszi, akár harmadszorra vagy negyedszerre is. Ami megint egy színvonalesés.

Ez bizony a topik rombolás kategóriája, amit sokkal jobban kéne "díjazni".

• Tetszik
Reactions: aquarell
Pálinkás jó reggelt,betalált ismét valami ázsiai topiknyitó kézi készülék,s nyitja a topikokat rendületlenül.
o_O
milyen ázsia fóbiás lett hirtelen az egész fórum ... nem hogy örülnétek az új felhasználóknak ... akik ráadásul tök aktívak , új topikokat indítanak , rengeteget kommentelnek , a kommentjeik hosszúak , nem csak ilyen egy két szavas vagy mondatos semmit mondások ! :hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:

ahelyett hogy itt mérgelődnétek , inkább mind fogadhatnátok barátságosabban ázsiai új barátainkat !!! :p:)

ne bántsd a kínait, ő is érez !!! :mad:

egyéként is , sokkal kevesebb offtopik vagy trollkodást nyomnak mint a felhasználók nagy része ....

Pálinkás jó reggelt,betalált ismét valami ázsiai topiknyitó kézi készülék,s nyitja a topikokat rendületlenül.
o_O
Van erre egy moderátor értesítése gomb, szerintem fölösleges a topikot szaporítani vele. Amíg a regisztrációs folyamat nem változik meg, nem fog eltűnni...
@Koleszkaja Lehet tomcat vett valami olcsó bérkommentelő csomagot a darkweben, hogy felpörgesse a fórumot :D

Én ezt még megkeverném azzal, hogy szerepelek a listán, de nem vagyok tiltva. :D
images

:D