K
kamm
Guest
Na itt az ideje a kifakadásnak. Vót meghirdetve, hogy dobjuk már fel az oldalt, kinek van kedve írni. Elsőre, mivel éppen üzletvezetni próbáltam nem haraptam rá, de aztán csak sikerült összebasznom 82 oldalt a Leopard 2 jelenleg hadrendben levő összes verziójáról. Szájbabaszott módon frusztráló, hogy március 12. volt a napja, amikor a kész verziót beküldtem a szerkesztőségbe. Kereken ma kettő hónapja. Értem, hogy sok a dolog, csak én frissibe üzletkialakítás és mellette mozgás kedvéért éjjelbe nyúló színházi díszletpakolások mellett két hét alatt letudtam a végén apróbetűvel szedett hat oldalnyi forrás 95%-át, aztán mivel már akkor is kizárólag @fip7 nézett bele a kedvemért, kényelmesen még két hét alatt letisztáztam. Meg írtam hozzá. Meg gyűjtöttem még forrásanyagot. Meg képeket. Lehet(bár nehezen hiszem) akár pontatlan egyes részeiben, vagy éppen kevésbé cikk jellegű nyelvezetű egyes részein, némi fórumos jellegű kikacsintással, mert elsősorban az itt gyülekező népek kedvére létezne. De nem létezik azóta sem, mert KURVÁRA LE VAN SZARVA. ÉS EZZEL A FASZOM TELE VAN! Csomó olyan téma merült fel, amiben egyfajta kislexikonja lehetett volna a népeknek és az esetleges hibái ellenére is a legjobb ilyen írás erről a szarról, mert egy kevésbé részletes oldalt leszámítva nincs ilyen a globális interneten nyilvánosan összegyűjtve erről a hk-ról. Elkezdtem még a katonai hidakról egy nagyobb hangvételű és az első íráson alapuló tapasztalatokkal talán fejlettebb anyagot összerakni, de már rég abbahagytam és nem is fogom befejezni. Aki szeretné, hogy pdf-ben átküldjem, írjon privátban mélt, leszarom, hogy megjelenik-e már itt.