Szombatról vasárnapra virradó iccaka karbantartás lesz. Pontosabban új virtuális szerverre költöztetjük az oldalt.
00:00 - 01:00 között. De hogy kinek mikor fog visszajönni az oldal az képlékeny, mert a DNS-ben változik majd az IP cím, aminek le kell frissülnie majd a net szolgáltatóknál is. Reggelre mondjuk biztosan lezajlik majd mindenhol.
Jövő héten érkezik az új arculat, a<b>z új fórum meg október első felében várhatóan. Lehet kicsit előbb, de majd ahogy korábban írtam, úgyis lesz jelezve</b>![]()
<blockquote rel="Tcat">Szombatról vasárnapra virradó iccaka karbantartás lesz. Pontosabban új virtuális szerverre költöztetjük az oldalt.
00:00 - 01:00 között. De hogy kinek mikor fog visszajönni az oldal az képlékeny, mert a DNS-ben változik majd az IP cím, aminek le kell frissülnie majd a net szolgáltatóknál is. Reggelre mondjuk biztosan lezajlik majd mindenhol.
Jövő héten érkezik az új arculat, a<b>z új fórum meg október első felében várhatóan. Lehet kicsit előbb, de majd ahogy korábban írtam, úgyis lesz jelezve</b>![]()
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="Tcat">Szombatról vasárnapra virradó iccaka karbantartás lesz. Pontosabban új virtuális szerverre költöztetjük az oldalt.
Nézz majd rá újból légyszi.
Egyébként van valami hibajelenség, vagy csak szimplán bejelentkezel, aztán a gyakorlatban mégsem történik meg?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..