Visszajelzések és javaslatok

Szerintem a mélymagyar, turbómagyar se bántó. Engem azzal sértenél, ha nem ezen dicső nevek valamelyikével illetnél.

A bozgorért viszont harapok! :hadonaszos:
Mély- illetve turbómagyar: lehet, hogy számodra nem sértô, de abban biztos lehetsz, hogy aki mondja, azzal tudatosan azzal a szándékkal mondja, hogy megsértsen vele.

Gondolom egyik hoholzó vagy orkozó se örülne, ha pörköltzabálóként, turulbaszóként vagy paprikaként hivatkozna rá valaki a magyarsága miatt.
Ez a bicikli is túl lett tolva kicsit, mert tudtommal a hajviseletre utal és kb. annyit tesz, mint ha magyarul azt mondanád rá, hogy üstökös. Sőt, a több ukrán költő is teljesen semlegesen használta "magukra". Sőt, ezt a kozákos üstököt kimondottan nemzeti identitásuk egyik szimbólumaként kezelték, kezelik. Tehát ez viszont viszonylag messze áll az általad felvázolt viszonyítási pontokhoz.
(Kis színes: Oroszországban, a Voronyezsi régióban Хохольский (Hoholszki) településen van Hohol Aréna, orosz nemzeti színekkel.)

Pontosan. Mindkét nemzetnek van rendes, hivatalos neve, én is mindig ezeket használom. Mindannyian tudjuk, hogy aki nem ezeket a szavakat használja, az tudatosan a számára nem kedves fél dehumanizálásán szorgoskodik, ami nyilvánvalóan nem más, mint nettó nácizmus.
Gondolom egyik hoholzó vagy orkozó se örülne, ha pörköltzabálóként, turulbaszóként vagy paprikaként hivatkozna rá valaki a magyarsága miatt.
Speciel a németek paprikavérüeknek becéznek minket.Franciák meg káposztazabáloknak fivják a németeket.Hollandok a sajtfejüek.Olaszok meg a makarónifalók,angolok meg békának hivják a franciákat.Stb
Szerintem a hoholozás nem kifejezetten sértő,de az orkozás már az.

Nem.
Felétek nem szoktam bővebben reagálni,mert feleslegesnek érzem,következetesen ignoráljátok a nektek nem tetsző tényeket,eseményeket,előzményeket.
Egyébiránt szoktam írni bővebben is, azokba a tech topikokba is, amelyeket olvasok,követek,és a biztpol topikokba is írogatok ha úgy érzem.
Többször jeleztem,hogy nem vagyok hivatásos fórumozó,nem tudok, és nem is akarok 300 tech,meg 100 biztpol+kantin topikot követni,nekem ez móka,némi infó adás-kapással,egy milliméterrel sem veszem komolyabban a htka-t a saját életemben mint azt kell,és szerencsére a htka-életében sem töltök be,egy milliméterrel sem több szerepet,mint ami mindkettőnk megelégedéséhez szükséges.
Tégy te is így,s mindenki számára az élet még szebb lesz.:)
Egyet árulj el nekem ha megszólítasz miért használod a többesszámot?

Szerintem a hoholozás nem kifejezetten sértő,de az orkozás már az.
Ugyanazzal a sértô és dehumanizáló szándékkal használják mindkettôt a fórumon az egyik oldal-fanok a másik oldal-fanok tudatos hergelésére. Egy orosz-fan sose orkozik, ahogy egy ukrán-fan se hoholozik soha. A saját lieblingjeinek tisztes nevét érdekes módon mindenki politikailag hiperkorrektül képes használni…

Csak begyűrüzik a pc a fórumba... :)
Te is ugyanígy tolod a pc-séget, de persze csak a saját kedvenceid felé.
De mindennek ellenére te még kispályás vagy, mindenképp Ursula a féloldalas politikai korrektség bajnoka itt a fórum, az oroszok méltósága nevében önmagának mindent kikérô ál-entellektüell tanárnô avatárjával… Bár csak az ukránokkal szemben is ilyen buzgó kis jogvédô hópihe lenne az a finom nôi lelke….

De mindennek ellenére te még kispályás vagy, mindenképp Ursula a féloldalas politikai korrektség bajnoka itt a fórum, az oroszok méltósága nevében önmagának mindent kikérô ál-entellektüell tanárnô avatárjával… Bár csak az ukránokkal szemben is ilyen buzgó kis jogvédô hópihe lenne az a finom nôi lelke….
Nem nagyon láttam, hogy @aquarell ilyen kedvencekkel lenne ellátva.

• Tetszik
Reactions: ZeiG and Kim Philby
Ha nagyon nem bírod, használd ezt :D

OIP.0MsN8FQwJnOrqO2zHlyRGwHaE9
Teljesen jó szinonímája a hoholnak a Kerceréce.....:-)

• Tetszik
Reactions: cirqle and Pogány
Azzal lehetne valamit kezdeni,hogy csak 2 médiát lehet idézni,mármint legalább az idézetek között férjen el több média,ha már nem én követtem el,csak válaszolnók.
Pusza.

Kb fél tucat, masszívan csak szemetet hozó emberkét letiltottam, és érdekes módon teljesen olvasható az ukrán topik.

Azért szerintem megugorható ez központi szinten is a topic komplett bezárása helyett, mert azt a néhány lobotomizált monomániás servitort leszámítva teljesen jó és informatív, így viszont lényegében elérik a céljukat és nincs részletes infó innen-onnan.

Elképesztő, milyen siralmas agressziókat és személyeskedést kelt egy női részvétel itt. :(

Miért okoz sokaknak örömet a Hoholozás és az Orkozás ? Mindkét oldalon vannak háborús bűnösök, gazemberek, és vannak, akik csak szenvedői a háborúnak, mindegy, hogy Ukrán vagy Orosz kényszersorozott.
Nálam a hoholozás összefügg az ukránok kényszeredett történelemgenerálásával: kb mint a szlovákok az A4 méretű “történelmükkel”, csak az ukránok ehhez még sokan is vannak és az utóbbi években helyi tényezővé emelték fel őket bizonyos erők.
Felfogható úgy is, hogy ha már ennyire büszkék a dicső és exkluzívan uKrÁn múltra, akkor viseljék büszkén ezt a nevet is. Elvégre is az, hogy “határvidéki” (kb “ukrán”) olyan snassz.
Kvázi ellenpontozása a felpumpált nemzeti öntudatuknak.