W
Wilson
Guest
Biztpol Oroszország és utódállamai...Hová kéne tenni egy hírt ami Ukrajnáról szól, de nem a háborúról, hanem a korrupcióról?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztpol Oroszország és utódállamai...Hová kéne tenni egy hírt ami Ukrajnáról szól, de nem a háborúról, hanem a korrupcióról?
Hová kéne tenni egy hírt ami Ukrajnáról szól, de nem a háborúról, hanem a korrupcióról?
Én csak ilyet látok:Biztpol Oroszország és utódállamai...
Bingó![BIZTPOL] Kelet-Európa
https://444.hu/2022/12/13/uj-kisebbsegekrol-szolo-torvenyt-fogadott-el-az-ukran-parlament A papír sok mindent elbír. Arra azért kíváncsi leszek, hogy a törvényben lefektetett jogokat mennyire fogják betartani, még inkább mennyire lehet a kisebbségeknek ezen (alkotmányos) jogukkal élni.forum.htka.hu
Jogos én írtam el , de a címtől függetlenül van benn ukri anyag bőven...Én csak ilyet látok:
[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)
Bingó!
Az a himars kapitányos hülyeséget te "hir" - nek nevezed?Nálam kb. mindent törölnek, lényegtelen miről szól. Törlik.
Amikor volt elég anyag, akkor is 2 óra volt a limit, és mellé akkor is keményen ment a szelektálás.
Pár napja Vipera Kapitány linkelt HIMARS Kapitányos posztjai mind törölve lettek, de volt itt feltett kérdésre ma butabomba kapcsán szintén törölt tartalom. Pedig totál értelmes fejtegetés volt.
Na, ez van.
Ja ja, ahogy nezem expert aladin valamit megvarázsolt....Megkérdezhetem, hogy, hogy van az, hogy egyesek az ukrán topikba 20 percenként írhatnak nekem pedig 2 órát kell várnom arra, hogy írjak egy másik hozzászólást? Tisztelettel szeretném megkérdezni, ez normális?
Megkérdezhetem, hogy, hogy van az, hogy egyesek az ukrán topikba 20 percenként írhatnak nekem pedig 2 órát kell várnom arra, hogy írjak egy másik hozzászólást? Tisztelettel szeretném megkérdezni, ez normális?
Ja ja, ahogy nezem expert aladin valamit megvarázsolt....
Csigaver, szerintem mashonnan rakta at valamelyik modi a hozzaszolasat....Megkérdezhetem, hogy, hogy van az, hogy egyesek az ukrán topikba 20 percenként írhatnak nekem pedig 2 órát kell várnom arra, hogy írjak egy másik hozzászólást? Tisztelettel szeretném megkérdezni, ez normális?
Én azt hittem,hogy feloldották az időkorlátot a topikba,az aladin emberke már tegnap is 10 percenként írkált az Ukrán topikba.Ja ja, ahogy nezem expert aladin valamit megvarázsolt....
Áhh, így már világos, köszönöm!Át lett helyezve a hozzászólás egy másik topikokból.
Így már értem, csak ugye ez mezei topik lakóként nem derül ki.Csigaver, szerintem mashonnan rakta at valamelyik modi a hozzaszolasat....
Ezért nem instant pihi jár?Át lett helyezve a hozzászólás egy másik topikokból.
Jó kérdés, ha az ukrán topik házirendjét nézem, 2 hónap..
Ezért nem instant pihi jár?
Terminatornak mert áthelyezte?.
Ezért nem instant pihi jár?
Aladinnak, mert más topikban folytatja az ukránozást.
A pihenőket nem én adom, én csak próbálok rendet csinálni a haditechnikai topikban, hogy arról legyen szó ott, ami az adott topik címe.Ezért nem instant pihi jár?
Egy fórum ugyan mire való ha nem vitára ?Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.