yoda bosszúja lehet amiért Tcat száműzteValami zavar lehet az erőben mivel az Ukrán fegyveres erőkkel kapcsolatos hírek topik zárva maradt, miközben az ukri dühöngő már december 27-én "szélesre tárta a kapuját , minden oda beutalt előtt".
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
yoda bosszúja lehet amiért Tcat száműzteValami zavar lehet az erőben mivel az Ukrán fegyveres erőkkel kapcsolatos hírek topik zárva maradt, miközben az ukri dühöngő már december 27-én "szélesre tárta a kapuját , minden oda beutalt előtt".
Valamit csináljatok már a nyomorult ukrán topikkal! Úgy nem lehet értelmes semmit se folytatni, hogy MASFÉL-KÉT(!!!)óranként 1 komment és valamiért még át sem lehet más topikba vinni a beszélgetést, mert amíg kommentelni nem lehe addig idézni sem enged a topikból.
Vannak ott értelmes dolgok és felvetések is, nem csak propaganda.Pont így jó ahogy van, az meg pláne nem hiányzik, hogy a vallási viták átcsorduljanak máshová.
RitkánVannak ott értelmes dolgok és felvetések is, nem csak propaganda.
Takard le egy postittel, vagy alkoholos filccel satírozd le.Megoldható, hogy az ignorált személyek likejai se látszódjanak?
Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.Ha már lassan mindent töröltök az ukrán topikból ... szerintem tegyétek minimum 24 órára a napi post limitet, mivel már a két órás limittel sem lehet értelmes vitát folytatni, postolni meg pláne, úgyhogy ez lenne a legjobb!
Szálka, gerenda ...
Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.
Lehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.Tekintsunk el a vitatol… ertelmes beszelgetes sem lehet folytatni 2 orankenti lehetoseggel. Szerintem.
Kizárásos alapon az ukri topikba..Engem az érdekelne, hogy Avtomat hova posztolta a fejtegetését az egyik fórumozó alkalmazójáról. És hogy szerinte ki áll az SzVR alkalmazásában.
Két óra szünet van, ha hírt hozol akkor is.Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.
Most gondolj az ausztrál gyerekes videóra amit Silvio tett be (hacsak nem törtölték ), amin a műsorvezető konkrétan meg se próbált értelmesen beszélgetni, csak simán meglovagolta a mainstreamet. Pedig lehetne. Castel tud, Stier is tud, pedig elfogultak, Az M5ös atlantista csóka is megpróbálta megfingatni Castelt, de az nem ült fel neki, és a végén egész jó beszélgetés lett belőle, pedig totál nem annak indult.Lehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.
Ez szerintem nem az ukrán-orosz téma miatt, hanem pár tag kritikán aluli vitakultúrája miatt van , mivel képtelenek személyeskedések és minősítgetések nélkül vitázni azokkal akiknek más a véleményük vagy a másik oldallal szimpatizálnak.Lehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.
Engem az érdekelne, hogy Avtomat hova posztolta a fejtegetését az egyik fórumozó alkalmazójáról. És hogy szerinte ki áll az SzVR alkalmazásában.
Nincs annyi friss, sürgős hír, hogy számítson. 1 hozzászólásba meg be lehet rakni sokat, ha valakinek sok a mondanivalója.Két óra szünet van, ha hírt hozol akkor is.
Nálam kb. mindent törölnek, lényegtelen miről szól. Törlik.Nincs annyi friss, sürgős hír, hogy számítson. 1 hozzászólásba meg be lehet rakni sokat, ha valakinek sok a mondanivalója.