yoda bosszúja lehet amiért Tcat száműzteValami zavar lehet az erőben mivel az Ukrán fegyveres erőkkel kapcsolatos hírek topik zárva maradt, miközben az ukri dühöngő már december 27-én "szélesre tárta a kapuját , minden oda beutalt előtt".

yoda bosszúja lehet amiért Tcat száműzteValami zavar lehet az erőben mivel az Ukrán fegyveres erőkkel kapcsolatos hírek topik zárva maradt, miközben az ukri dühöngő már december 27-én "szélesre tárta a kapuját , minden oda beutalt előtt".

Valamit csináljatok már a nyomorult ukrán topikkal! Úgy nem lehet értelmes semmit se folytatni, hogy MASFÉL-KÉT(!!!)óranként 1 komment és valamiért még át sem lehet más topikba vinni a beszélgetést, mert amíg kommentelni nem lehe addig idézni sem enged a topikból.
Vannak ott értelmes dolgok és felvetések is, nem csak propaganda.Pont így jó ahogy van, az meg pláne nem hiányzik, hogy a vallási viták átcsorduljanak máshová.
RitkánVannak ott értelmes dolgok és felvetések is, nem csak propaganda.
Takard le egy postittel, vagy alkoholos filccel satírozd le.Megoldható, hogy az ignorált személyek likejai se látszódjanak?
Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.Ha már lassan mindent töröltök az ukrán topikból ... szerintem tegyétek minimum 24 órára a napi post limitet, mivel már a két órás limittel sem lehet értelmes vitát folytatni, postolni meg pláne, úgyhogy ez lenne a legjobb!
Szálka, gerenda ...
Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.
Lehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.Tekintsunk el a vitatol… ertelmes beszelgetes sem lehet folytatni 2 orankenti lehetoseggel. Szerintem.
Kizárásos alapon az ukri topikba..Engem az érdekelne, hogy Avtomat hova posztolta a fejtegetését az egyik fórumozó alkalmazójáról. És hogy szerinte ki áll az SzVR alkalmazásában.
Két óra szünet van, ha hírt hozol akkor is.Ha jól tudom, az Ukrán topic híreknek van nem vitáknak... Esetleg lehet egy hírt kommentálni, de utána 2 óra szünet van.
Most gondolj az ausztrál gyerekes videóra amit Silvio tett be (hacsak nem törtöltékLehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.
 ), amin a műsorvezető konkrétan meg se próbált értelmesen beszélgetni, csak simán meglovagolta a mainstreamet. Pedig lehetne. Castel tud, Stier is tud, pedig elfogultak, Az M5ös atlantista csóka is megpróbálta megfingatni Castelt, de az nem ült fel neki, és a végén egész jó beszélgetés lett belőle, pedig totál nem annak indult.
), amin a műsorvezető konkrétan meg se próbált értelmesen beszélgetni, csak simán meglovagolta a mainstreamet. Pedig lehetne. Castel tud, Stier is tud, pedig elfogultak, Az M5ös atlantista csóka is megpróbálta megfingatni Castelt, de az nem ült fel neki, és a végén egész jó beszélgetés lett belőle, pedig totál nem annak indult.Ez szerintem nem az ukrán-orosz téma miatt, hanem pár tag kritikán aluli vitakultúrája miatt van , mivel képtelenek személyeskedések és minősítgetések nélkül vitázni azokkal akiknek más a véleményük vagy a másik oldallal szimpatizálnak.Lehetne máshol, de valahogy az ukrán - orosz téma nem barátja az értelmes beszélgetés kialakulásának.
Engem az érdekelne, hogy Avtomat hova posztolta a fejtegetését az egyik fórumozó alkalmazójáról. És hogy szerinte ki áll az SzVR alkalmazásában.
Nincs annyi friss, sürgős hír, hogy számítson. 1 hozzászólásba meg be lehet rakni sokat, ha valakinek sok a mondanivalója.Két óra szünet van, ha hírt hozol akkor is.
Nálam kb. mindent törölnek, lényegtelen miről szól. Törlik.Nincs annyi friss, sürgős hír, hogy számítson. 1 hozzászólásba meg be lehet rakni sokat, ha valakinek sok a mondanivalója.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..