Visszajelzések és javaslatok

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

Kockás ing

Active Member
2020. február 10.
67
241
33
@GI83 és @Busho3301 vitához szeretettel:

Ezeötszázér' basszuk ki dudit átokcédula kapható,...ugyanitt ima wilson üdvéért szintén! A szerkesztőség. :)

"Aki szereti az életet és boldog akar lenni, nem hagyhatja, hogy rágalmazás vagy hazugság hulljon az ajkára." (Szentirás)
Cserépszavazás által döntsetek a sorsáról szegény dudinak :)
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
47 504
77 301
113
Nem mindig: nem minden érve állja meg a helyét. De a legtöbb (legtöbbször) igen.

Ezért miért kellene kitiltani?
Vita van, érveket lehet ütköztetni. Ez egy fórum.
Én csak a megfogalmazáson mosolyogtam. :)
Sokszor nem értek vele egyet, de miért kellene bannolni?
Így működik a szekta, ha valamivel szemben nem tud hatékonyan fellépni abból ellenséget kreál és az ellenséget meg kell semmisíteni.
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
47 504
77 301
113
@Pogány
Lehet, hogy igazad van, de az ilyen felvilágosult módon működő állam mire épít? Szerintem pont arra amire a szekták vezetői, a vakbuzgó hitű agymosott emberekre, akik már képtelenek a kritikus gondolkozásra vagy igényük sem volt rá soha.
 

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 708
28 193
113
Szolgálati közlemény.

Némi, általam elkövetett és most észrevett adminisztrációs malőr miatt elképzelhető, hogy vasárnap délelőttől egy rövidebb ideig nem lesz elérhető a domain és emiatt a fórum. Várhatóan hétfőn valamikor már menni fog. Szóóóval nem befosni, minden rendben :) (Vo't már egyszer ilyen 14 évvel ezelőtt.)
Viszont ha holnap valóban így alakul, akkor egy füst alatt átteszem az oldalt az új szerverre és akkor külön amiatt már nem lesz leállás. Ezt már korábban előkészítettem, de a költöztetést 1 héttel későbbre terveztem.
Amúgy akadt ma valami probléma a szerverrel? Mert délután többször megpróbáltam az oldalt elérni, de se telefonról, se gépről nem jött be
 

BigTony

Well-Known Member
2022. március 3.
606
7 271
93
Nyilván nem minden önös szándék nélkül, de

Közeledünk a 10000. oldalhoz az ukrán topikban, és az ünnepek is itt vannak, ezért egy ügyrendi javaslattal élnék: lehetne egy általános amnesztia azok számára, akik 'csak' a topikból vannak kitiltva? Úgyis hamar kiderülne, ha valaki ezzel csak visszaélni akarna.
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Nyilván nem minden önös szándék nélkül, de

Közeledünk a 10000. oldalhoz az ukrán topikban, és az ünnepek is itt vannak, ezért egy ügyrendi javaslattal élnék: lehetne egy általános amnesztia azok számára, akik 'csak' a topikból vannak kitiltva? Úgyis hamar kiderülne, ha valaki ezzel csak visszaélni akarna.

Szerintem inkább 2 hetes lezárás kellene az ünnepekre.
Aztán majd jövőre megtudjuk hány métert mozdult a front ezen idő alatt.
 

GI83

Well-Known Member
2022. március 13.
1 503
12 766
113
Nekem hol jó volt, hol nem. Most egy ideje működik.

Hogy ne sérüljön az igazság érzeted, miután jelentettél és emiatt kértem is a büntetésemet a moderáció megkérdőjelezése miatt, szeretném közölni veled:

A büntetett tagok lajtromában a moderáció megkérdőjelezéséért Buscho 2 hónap teljes eltiltást adott a vétkezőknek. Én őszintén szólva nem szeretném, ha veled, vagy éppen dudival, azaz az egyenlőbbekkel egy csoportban említsenek, úgyhogy az accountomat önként felfüggesztem két hónapra, letöltve az ezért kijáró időtartamot.
 
Status
Not open for further replies.