Visszajelzések és javaslatok

Ha már magyarok vagyunk, a nem feltétlenül szükséges dolgok had' legyenek magyarul ( +Quote pl...)

Sokat szidjuk a wiki-t -sokszor joggal-!
A HTKA nemzetközi/magyar (el)ismertsét "kicsit megdobná", ha a wikin is megjelenne, hibás adatokat, infókat javítana, és ott a HTKA mint forrás/lektoráló/stb... feltüntethető.

Hála a netnek a hdtech-el kapcsolatos régi kutatásokról egyre több érdekesség kerül elő.

Nem kellene a kiváncsiaknak egy topic? Mert az ilyeneket nem igazán tudom hová tegyem.

Vagy csak nem találom:)
akkor please tegyétek át oda.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Tiszteletem.

Már jelezni akartam korábban is (most, segítek! :)), de a lustaság nagy Úr.

Van pl. egy hozzászólásom:
https://forum.htka.hu/threads/biztpol-szíriai-helyzet.396/page-2791#post-395485

Kíváncsi szerettem volna arra lenni, hogy kik azok az elvetemültek, akik "Tetszikeltek" :rolleyes::D

A kibontáson csak 9-et látok a 10 helyet. A felugró oldal nem mozgatható, legördülő elem nincs hozzá rendelve és a 'Bezár' gombi a mezőben van.
Akarom mondani, az utolsó hozzászólók nem láthatóak számomra.

Érdeklődnék - Tisztelettel -, hogy nálam van-e a hiba, v. gyárilag ilyen és ezt kell elfogadni.

Ennyi van és kész, ennek is lehet örülni. :)
Így a titkosság fékezhetetlen homálya ráborul a 9-től felfelé, az elsőként "Tetszik"-előkre. :eek::)

Most jönne az, hogy ecsetelem azt, hogy ritka jó a fórummotor, de ez most nem aktuális a kelt mint fent miatt. :):)
/Egyébként meg jó, rengeteg funkció van. Köszi/

Egy ideje a fórumra beágyazott Twitter videókat nem tudom lejátszani, nem tudom pontosín mióta, lehet ha 1-2 hete de lehet ha 1-2 hónap. Mindegyiknél azt írja, hogy "The media could not be played.". Ez valami plugin hiány vagy mi lehet? Firefox 57.0.2-est 64 bitest használok.

• Tetszik
Reactions: silurusglanis
Érdeklődnék - Tisztelettel -, hogy nálam van-e a hiba, v. gyárilag ilyen és ezt kell elfogadni.

A fórumon használt nem gyári theme / sablon lesz a ludas. Jövőre felfúrjuk az 1.5-ös fórummotort 2.0-ásra, azzal lesz új "gyári" theme is, talán ott nem lesz ilyen gondod :)

Egy ideje a fórumra beágyazott Twitter videókat nem tudom lejátszani [...] Firefox 57.0.2-est 64 bitest használok.

Megnéztem: Firefox (57 / Quantum) alatt nálam sem működik. Ok, rálestem Chrome-mal, ott szépen működik. Mivel frissen telepített a Chrome, ezért az első beágyazott videó lejátszása előtt rákérdezett, hogy elfogadom-e a Twitter cookie-kat. Utána lejátszotta. Amúgy Firefox is új telepítés, még nem néztem vele beágyazott twitteres videót, ennek ellenére az nem kérdezett rá. Igen jó eséllyel emiatt van a lejátszási hiba.

Ha már magyarok vagyunk, a nem feltétlenül szükséges dolgok had' legyenek magyarul ( +Quote pl...)

Amennyire jó a fórum motor, annyira vacak megoldást választottak a fejlesztők a fordítások kezelésére sajnos. Így csak felületesen csináltam meg a fordítást anno. Majd ránézek.

Mindegy, a 2.0-ás verzióra váltáskor vélhetően majd úgyis át kell dolgozni a fordítást, vagy egyenesen nulláról megcsinálni.

Chrome, ezért az első beágyazott videó lejátszása előtt rákérdezett, hogy elfogadom-e a Twitter cookie-kat
Saját tapasztalat Chrome-al: a 3. féltől származó kukikat tiltom, a Twitter filmek így is simán mennek. A VK filmek viszont nem, a helyükön kell megnézni őket.

Észrevétel: ha ignorált tag szól hozzá egy topichoz, akkor "eltűnik" az aktív témák felsorolásnál.
Nem tudom így kellene-e működnie, de a jelek szerint így működik. :)

Ok akkor maskepp teszem fel a kerdest. Hanyszor es hanyan kell hogy felnyomjak hogy a tulnyomoreszt dehonesztalo es lealazos stilusa miatt tortenjen valami?

En ertem hogy ez nem egy demokracia meg a ti forumotok ahol mi vagyunk az idelatogatok de kezd tul sok lenni es amit sok ember felepitett azt egy is eleg tonkre tenni.

Ok akkor maskepp teszem fel a kerdest. Hanyszor es hanyan kell hogy felnyomjak hogy a tulnyomoreszt dehonesztalo es lealazos stilusa miatt tortenjen valami?

En ertem hogy ez nem egy demokracia meg a ti forumotok ahol mi vagyunk az idelatogatok de kezd tul sok lenni es amit sok ember felepitett azt egy is eleg tonkre tenni.
Ezt még át kell gondoljam

Tiszteletem.

Kíváncsi szerettem volna arra lenni, hogy kik azok az elvetemültek, akik "Tetszikeltek" :rolleyes::D

A kibontáson csak 9-et látok a 10 helyet. A felugró oldal nem mozgatható, legördülő elem nincs hozzá rendelve és a 'Bezár' gombi a mezőben van.

Így a titkosság fékezhetetlen homálya ráborul a 9-től felfelé, az elsőként "Tetszik"-előkre. :eek::)

Most jönne az, hogy ecsetelem azt, hogy ritka jó a fórummotor, de ez most nem aktuális a kelt mint fent miatt. :):)
Pl én.

• Tetszik
Reactions: jani22
Tiszteletem.

+én

• Tetszik
Reactions: jani22
Mack
Ha magadhoz tértél a Szilveszter hatásaiból, vessél már egy pillantást a (Biztpol) Irán topik 2025-ös hsz.-re, szerintem az utolsó mondattal panoz simán rágalmazást követett el. Ha ez itt elmegy, akkor régen (és a jövőben is) rossz ...:hadonaszos: