Visszajelzések és javaslatok

Na, az AAA cikk végre kezd a célegyenesre fordulni. Az eredmények elég sokkolóak lesznek egyesek számára szerintem. A cikk mellékeletei meg alkalmasak egyébként másra is, mint amire használtam. ;)
Egy dolog változni fog. Nem vagyok benne biztos, hogy az táblázatok működését el fogom magyarázni. Túl sok idő. Majd meglátom. A feladat nagysága miatt ma készült egy újabb és jobb módszer és az részben nullázza eddigi adatrögzítésem, de gyorsítja munkát. Ellenőrizhetem vele az eddigi számításokat is.

Viszont olyan számok jönnek ki pl. a AAA CIWS-nél, ami igazolja a valóságot, hogy ASM ellen mit és miért terveztek.
Meg azt is, hogy a SDB-nél miért hangsúlyos a small szó jelentése. Sokkal inkább, mint gondolná az ember. ;)

Valamit csináljatok már Szittyával mert elképesztő,hogy képtelen egyben leírni a gondolatait.Szintem minden mondata új komment.
Valószínűleg diszlexiás. Tudom hogy zavaró. Engem is zavar de valahogy elviselem.
Vagy csak okostelóról ír és ekkora szöveget lát át...

Valamit csináljatok már Szittyával mert elképesztő,hogy képtelen egyben leírni a gondolatait.Szintem minden mondata új komment.
Amit csinál az irgalmatlan, de ha ignorra rakod akkor többet nem zavar. :)
De azért küldj neki videót arról hogy mi van ha ráklikkel a szavak alatti piros aláhúzásra...
Bár mindenhez is ért, így sok gondolatról fogsz lemaradni.

Egy dolog változni fog. Nem vagyok benne biztos, hogy az táblázatok működését el fogom magyarázni. Túl sok idő. Majd meglátom. A feladat nagysága miatt ma készült egy újabb és jobb módszer és az részben nullázza eddigi adatrögzítésem, de gyorsítja munkát. Ellenőrizhetem vele az eddigi számításokat is.

Viszont olyan számok jönnek ki pl. a AAA CIWS-nél, ami igazolja a valóságot, hogy ASM ellen mit és miért terveztek.
Meg azt is, hogy a SDB-nél miért hangsúlyos a small szó jelentése. Sokkal inkább, mint gondolná az ember. ;)

Vagy csak okostelóról ír és ekkora szöveget lát át...

Én is nagyon sokat írok mobilról(néha meg is látszik azon amit művelek ezt bevallom!),de ez nem mentség arra,hogy 3 soronként ír új kommentet,simán lehet hosszabb szöveget is írni csak görgetni kell.
A diszlexia/diszgráfia dolog meg olyan,hogy az van és nem tehet róla az ember,ha fáradt vagyok nem is szokta elolvasni amit ír mert néha küzdeni kell az értelmezéssel.De még egyszer: erről nem tehet(oké megoldást lehetne találni rá).

• Tetszik
Reactions: FilcTroll
Én is nagyon sokat írok mobilról(néha meg is látszik azon amit művelek ezt bevallom!),de ez nem mentség arra,hogy 3 soronként ír új kommentet,simán lehet hosszabb szöveget is írni csak görgetni kell.
A diszlexia/diszgráfia dolog meg olyan,hogy az van és nem tehet róla az ember,ha fáradt vagyok nem is szokta elolvasni amit ír mert néha küzdeni kell az értelmezéssel.De még egyszer: erről nem tehet(oké megoldást lehetne találni rá).
Nem a diszgráfiájával baj, hanem azzal, hogy ezer felé töredezi a mondanivalóját, és így ő is olvashatatlan, meg a topik is.

Ne picsogjatok már annyit. Ő ilyen, szerintem el lehet viselni. Ja, hogy nem elég komfi olvasni, akkor már érdektelen az is amit közölni akar? Legközelebb faji vagy osztály alapon akartok majd kommenteket töröltetni? Volna bőven elég komment amint lehetne törölni tartalmi alapon...