Visszajelzések és javaslatok

@Tcat: van fotód a régi nyitóképről és a múlt hét szombatiról? Tegyél már be egy-egy képet hogy lássuk az evolúciót.

Jééé, főhadnagy lettem :) Még hányat kell kommenteljek, hogy kapitány legyek?

dudi egy sima néger szakaszvezető és még véletlen sem más,pláne nem tiszt!!!

Hahó!!!Kit kell leanyázni ,hogy újra szakaszvezető legyek?

A rendfokozattal nem rendelkezőeket már nem honvédnak hanem közkatonának hívják!!!!!!!Ezt kéretik javítani!

Mi a bajod a tiszti ranggal? Mintha irtóznál tőle. Mi lesz, ha golna Hende előléptet tisztté? Visszautasítod?

sf-surprised.gif

Azért örülök,hogy nem kellett a Gazda :) elé menni függelemsértés miatt.Semmi bajom nincs vele csak nem vagyok az.

dudi, számodra létrehoztam egy nem hozzászólás számon alapuló fórum rendfokozatot :)

A honvéd meg közkatonára javítva, köszi!

-----

Mack: a hozzászólásszám - rendfokozat párosítást egy az egyben a régi, még SMF alapú fórumból emeltem át, ennek megfelelően 651-750 hozzászólásszám között van kiosztva a századosi rendfokozat.

Feltételeztem, hogy számozás alapján mennek a fokozatok. Mackenszen vezértábornagy volt. Azt hány hozzászólással lehet elérni?

:))))

Vezértábornagyi rendfokozat nincs a Magyar Honvédségben,altábornagy van.

És aki a hozzászólásaival túllépi az altábornagyi rangot, azzal mi lesz? Kezdi elölről?

Vezérezredes lesz.

Úgy van,hogy:közkatona,őrvezető,tizede,szakaszvezető,

őrmester,törzsőrmester,főtörzsőrmester,

zászlós,törzszászlós,főtörzszászlós,

hadnagy,főhadnagy,százados,

őrnagy,alezredes,ezredes,

dandártábornok,vezérőrnagy,altábornagy,vezérezredes.

A vezérezredes négycsillagos tábornok afölött már csak a marsall van(ahol van marsall persze).Az amiknál van ilyen,hogy general of the army.

Be lehetne tenni, hogy milyen rendfokozathoz hány hozzászólás szükséges?

Én csillagföderációvezetőcsillámpónikapitány akartam lenni, de Tcat nem engedte...
sf-cry.gif

<a title="Profile" rel="nofollow">GrGLy</a>

Anna a rövidítése csillámf...asz póni :D