Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Doveri-szoros környékén van.Úgy nézett ki, hogy Málta mint honos ország közreműködik valami megoldásban,
de azóta ők is megtiltották a hajó befutását.
Ezek mindig jobban tetszettek erről a helyről
Ömlesztett árú szállító a Nagy-tavak valamelyikén. Mivel a leírásban a michigani partok felé haladás szerepel, legvalószínűbb, hogy a Michigan-, vagy a Huron-tavon készült a fotó.
Roncstemetőben bukkantak a Duna legendás szárnyashajóira, Budapest szellemjárta öblében nyugszanak
Pár évvel ezelőtt még megújulva szelték a habokat, ma már csak elfeledett roncsok.promotions.hu
Mennek is Bp, Vâc, Visegrâd, Esztergom és vissza. Bécsbe is lehet velük menni. 6db új hajóval.A dunakanyarban közlekedhettek volna, csak ott valamiért a teljesen fölösleges lassú sétahajókázást erőltették, ótvar, öreg hajókkal. Egy Budapest-vác-Nagymaros-Esztergom-Visegrád-Szentendre oda-visza útvonal simán járható lett volna ezekkel a hajókkal, gyorsan és talán nyereségesen is.
Bulgáriában, a tengeren utaztam szárnyashajón. Csoda klassz volt, bárt enyhén dobált. A WC-ben annyi kapaszkodó volt beszerelve, hogy csak ámultam. A viharosabb időben biztos szükség is volt rá, hogy be lehessen találni a lyukba.A szülőhazájukban szerencsére járnak még, és még valószínűleg sok évig fognak
Kerkyra és Albánia között is járnak.Bulgáriában, a tengeren utaztam szárnyashajón. Csoda klassz volt, bárt enyhén dobált. A WC-ben annyi kapaszkodó volt beszerelve, hogy csak ámultam. A viharosabb időben biztos szükség is volt rá, hogy be lehessen találni a lyukba.
A feleségemmel Burgaszból Sozopolba mentünk. Voltak vadászgépek, őrhajók is. Mikor megérkeztünk, rögtön megvettem a jegyet visszafelé, amit nagyon jól tettem.Kerkyra és Albánia között is járnak.